Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

ПЕТЪР ДУЛЕВ

Прочети повече за ПЕТЪР ДУЛЕВ ПЕТЪР ДУЛЕВ С ВИСОКА УНГАРСКА ДЪРЖАВНА НАГРАДА Петър Дулев, депутат в 42-то НС и дългогодишен кмет на община Белене, бе удостоен с наградата „Златен кръст за заслуги към Унгария”. ...

Евгения Иванова

Прочети повече за Евгения Иванова Годината, която се задава, с шепи радост и успехи да раздава, да бъде мирна тя и плодовита и на всички да ни е честита! Евгения Иванова, управител на МЦ "БелМедик" и МБАЛ - Беле...