Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

СДРУЖЕНИЕ „АНИМА”

Прочети повече за СДРУЖЕНИЕ „АНИМА” „Анима” е юридическо лице с нестопанска цел - сдружение, определено за осъществяване на общественополезна дейност. Сдружението е създадено на учредително събрание през м. март 2014 г. и...

Промяна в ЗМДТ 2014 година

Прочети повече за Промяна в ЗМДТ 2014 година НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА Във връзка с често изнасяната информация от националните медии за ползване на данъчно облекчение - плащане с намаления на дължим...