Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

„ЧЕРВЕНО ПАРТИ”

Прочети повече за „ЧЕРВЕНО ПАРТИ” „ЧЕРВЕНО ПАРТИ” В ДЕНЯ ЗА БОРБА СЪС СПИН 1 декември е Световен ден за борба със СПИН. По този повод разговаряме с Лидия Арнаудова - ръководител на БМЧК-Белене. В младежката организ...

Състезание "Енергия за бъдещето"

Прочети повече за Състезание "Енергия за бъдещето" На 16 май ученици от ПГЯЕ „Мария Склодовска-Кюри” и СОУ „Димчо Дебелянов” участваха в състезание под мотото „Енергия за бъдещето”. Мероприятието се проведе по ид...