Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ ОБМЕНИ В ЕВРОПА (И

Прочети повече за ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ ОБМЕНИ В ЕВРОПА (И ИЗВЪН НЕЯ) Столетия история, няколко сака впечатления и томове изводи Образователните обмени по европейски проекти са силно преживяване. Заради свободата, непринудеността и неочакваните приятелства. Такъ...

НОВ УЧИЛИЩЕН АВТОБУС ЗА БЕЛЕНЕ

Прочети повече за НОВ УЧИЛИЩЕН АВТОБУС ЗА БЕЛЕНЕ С началото на новата учебна година Община Белене бе одобрена за нов училищен автобус (35+1 места). Това стана възможно, след като Общината кандидатства по модул „Осигуряване на транспортни ср...