Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Учители от ОУ "Васил Левски&qu

Прочети повече за Учители от ОУ "Васил Левски" се обучават В рамките на два дни - 2-3 юли, в китното Балканско градче Елена се проведе поредното обучение-тренинг с 21 учители и възпитатели от ОУ „Васил Левски” - Белене на тема „Общуване с...

Читалището в Петокладенци на 110 го

Прочети повече за Читалището в Петокладенци на 110 години В Деня на народните будители НЧ "Напредък 1903" - с. Петокладенци отбеляза 110 години от основаването си. В празничната програма взеха участие малките самодейци от група за художествено т...