Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

СПОРТЕН ТУРНИР „ЕНЕРГИЯ И СПО

Прочети повече за СПОРТЕН ТУРНИР „ЕНЕРГИЯ И СПОРТ ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ“ СЕ ПРОВЕДЕ В БЕЛЕНЕ Над 150 ученици от четири училища се включиха в спортен турнир „Енергия и спорт за нашето бъдеще“. Той се проведе в Белене по повод Международния ден на спорта и предизвикателството - 1...

Учители от ОУ "Васил Левски&qu

Прочети повече за Учители от ОУ "Васил Левски" се обучават В рамките на два дни - 2-3 юли, в китното Балканско градче Елена се проведе поредното обучение-тренинг с 21 учители и възпитатели от ОУ „Васил Левски” - Белене на тема „Общуване с...