Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

ПРИРОДЕН ПАРК „ПЕРСИНА”

Прочети повече за ПРИРОДЕН ПАРК „ПЕРСИНА” ПРИРОДЕН ПАРК „ПЕРСИНА” С ОТКРИТ УРОК ЗА ДЕЦА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ Открит урок за възпитаниците на Ресурсен център към „Каритас-Русе” - гр. Белене и техните роди...

ОТЛИЧИЯ

Прочети повече за ОТЛИЧИЯ ОТЛИЧИЯ ЗА „БЕЛЕНКА” И „СТИЛ” Мъжка вокална група „Стил” към НЧ „Христо Ботев-1892” - Белене с ръководител Веселин Добрев получи първа награда пр...