Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

2-ри Юни в Белене

Прочети повече за 2-ри Юни в Белене Денят на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България в Белене официално бе отбелязан от 10.00 часа на Паметника на загиналите във войните беленчани. Всички снимки може да видите...

Ден на природните паркове

Прочети повече за Ден на природните паркове ДЕН НА ПРИРОДНИТЕ ПАРКОВЕ В ПП „ПЕРСИНА“ В Природен парк „Персина“ за пореден път се отбеляза „Ден на Природните паркове“. Тазгодишното мероприятие се прове...