Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

15-ти септември е!

Прочети повече за 15-ти септември е! Честит първи учебен ден на всички ученици, учители и служители, ангажирани в сферата на образованието! Нека новата учебна година е спорна, успешна и ползотворна за всички ви! Нека имате много усп...

ФОТООКО

Прочети повече за ФОТООКО Александра Георгиева от Белене е уловила с фотоапарата си дърво Гинко билоба в центъра на града. Освен че се е впечатлила от красотата му, Александра е потърсила и информация за него. За рубриката ...