Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Село Деков почистено за ден

Прочети повече за Село Деков почистено за ден 25 жители на беленското село Деков на 13 април се включиха в инициативата „Да почистим Деков”. Организатор е 34-годишният жител на селото Бисер Любенов, който работи в агенция за търгов...

МЛАДОЖЕНЦИ

Прочети повече за МЛАДОЖЕНЦИ Радослав Линков Линов и Марта Стефанова Вучкова сключиха граждански брак на 18 октомври 2014 година. Желаем на младото семейство любов, вяра и много хубави моменти, спиращи дъха! Честито! ...