Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене получи нова комуникационна техника

Община Белене получи ново оборудване по проект "Е-ПОДЕМ - европейски проекти, общински дейности и електронен мениджмънт", реализиран с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Техническа помощ" и координиран от Националното сдружение на общините в Република България. На разположение вече в общинската администрация са широкоформатен скенер, сървър, компютърна конфигурация, два принтера, киоск-терминал за употреба от гражданите, с включена операционна система (намира се на входа на администрацията) и 46-инчов видеоекран за популяризиране работата на администрацията по проекти, финансирани от Европейските фондове (разположен е на стената пред вратата на кмета), два електронни подписа и два електронни четци.
Новата офис-техника създава предпоставка за електронизация на дейностите по подготовка и изпълнение на европейски проекти, както и възможност за достъп до безплатна експертна и консултантска подкрепа за местните власти чрез ресурсен център, който улеснява комуникацията между общините и управляващите органи на Оперативните програми. Гарант е за прозрачност в управлението на проектите, които изпълнява Общината.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Над 100 деца се включиха в почиства

Прочети повече за Над 100 деца се включиха в почистването на Дунав Над 100 деца от град Белене се събраха в Природен парк „Персина” и се включиха в почистването на река Дунав по повод Световния ден на водата, който се отбелязва ежегодно на 22 март. Хор...

УЧАТ ДЕЦАТА НА БИЗНЕС

Прочети повече за УЧАТ ДЕЦАТА НА БИЗНЕС УЧАТ ДЕЦАТА НА БИЗНЕС В ОДЗ „МЕЧТА” Открит урок в ІV подготвителна група „Катерички” на тема „Деца се учат на бизнес” се проведе в ОДЗ „Мечта” н...