Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене получи нова комуникационна техника

Община Белене получи ново оборудване по проект "Е-ПОДЕМ - европейски проекти, общински дейности и електронен мениджмънт", реализиран с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Техническа помощ" и координиран от Националното сдружение на общините в Република България. На разположение вече в общинската администрация са широкоформатен скенер, сървър, компютърна конфигурация, два принтера, киоск-терминал за употреба от гражданите, с включена операционна система (намира се на входа на администрацията) и 46-инчов видеоекран за популяризиране работата на администрацията по проекти, финансирани от Европейските фондове (разположен е на стената пред вратата на кмета), два електронни подписа и два електронни четци.
Новата офис-техника създава предпоставка за електронизация на дейностите по подготовка и изпълнение на европейски проекти, както и възможност за достъп до безплатна експертна и консултантска подкрепа за местните власти чрез ресурсен център, който улеснява комуникацията между общините и управляващите органи на Оперативните програми. Гарант е за прозрачност в управлението на проектите, които изпълнява Общината.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

БЕЛЕНСКОТО ЧИТАЛИЩЕ ПОЛУЧИ

Прочети повече за БЕЛЕНСКОТО ЧИТАЛИЩЕ ПОЛУЧИ БЕЛЕНСКОТО ЧИТАЛИЩЕ ПОЛУЧИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО Правителството одобри допълнителни трансфери в размер на 3 910 954 лв. по бюджетите на общини за целево финансово подпомаган...

СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА

Прочети повече за СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА Дружество „Диабет” - Белене организира по повод Световния ден за борба с диабета среща-дискусия с ендокринолога Д-р Николай Николов. Тя се състоя в следобедните часове на 13 ноември в с...