Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене получи нова комуникационна техника

Община Белене получи ново оборудване по проект "Е-ПОДЕМ - европейски проекти, общински дейности и електронен мениджмънт", реализиран с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Техническа помощ" и координиран от Националното сдружение на общините в Република България. На разположение вече в общинската администрация са широкоформатен скенер, сървър, компютърна конфигурация, два принтера, киоск-терминал за употреба от гражданите, с включена операционна система (намира се на входа на администрацията) и 46-инчов видеоекран за популяризиране работата на администрацията по проекти, финансирани от Европейските фондове (разположен е на стената пред вратата на кмета), два електронни подписа и два електронни четци.
Новата офис-техника създава предпоставка за електронизация на дейностите по подготовка и изпълнение на европейски проекти, както и възможност за достъп до безплатна експертна и консултантска подкрепа за местните власти чрез ресурсен център, който улеснява комуникацията между общините и управляващите органи на Оперативните програми. Гарант е за прозрачност в управлението на проектите, които изпълнява Общината.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

ОБРАЗОВАНИЕТО В БУДАПЕЩА

Прочети повече за ОБРАЗОВАНИЕТО В БУДАПЕЩА СРЕЩА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО В БУДАПЕЩА От 16 до 20 октомври 2014 г. в Будапеща (Унгария) се проведе втора сесия на Българо-Унгарска научна конференция „Учене през целия живот - знания и мъдро...

ФУТБОЛ ЗА ДЕЦАТА В ОДЗ

Прочети повече за ФУТБОЛ ЗА ДЕЦАТА В ОДЗ За втора поредна година стартира проект „Футбол в ОДЗ „Бодра смяна” - Белене” по Програма „Спорт за децата в детските градини” на Министерството на младежта и сп...