Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене с републиканска шампионка по борба

Лора Петрова от СК по борба „Класик” - Белене завоюва златен медал в своята категория (44 кг) на Държавния лично-отборен шампионат по свободна борба за момичета. Той се проведе в град Бургас в дните 20 и 21 април. Лора успя да пребори останалите 20 участнички в категория 44 кг. Освен златния медал, тя спечели и купата за най-резултатна състезателка на шампионата сред 92 момичета от 29 клуба.
„Лора има данните да стане световен шампион!”, не скри радостта си председателят на СК по борба „Класик” - Белене Цветан Чоранов. С гордост сподели още, че към беленското момиче интерес проявяват клубовете по борба „Спартак” - Плевен, „Етър” - В. Търново и „Левски” - София. Лора обаче все още приема борбата като хоби. За ДН шампионката каза: „Чувствам се уникално! Много се радвам, че успях! Ако искаш нещо, трябва да се бориш за него! Имам време да помисля дали ще погледна на борбата сериозно.”
За успеха си Лора Петрова бе поздравена от ръководството на Община Белене и получи парична награда в размер на сто лева, както и подаръци с логото на града.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

„Надявам се да имаме много поводи

Прочети повече за „Надявам  се да имаме много поводи за радост и гордост  с ФК „ГИГАНТ” - БЕЛЕНЕ” - Г-н Блажев, през есенния полусезон „Гигант” - Белене играе в Северозападната „В” аматьорска футболна група. Какво означава това за Вас? - Означава отговорност. Трябва да...

Заработи масажен кабинет към беленс

Прочети повече за Заработи масажен кабинет към беленската болница Мануален класически лечебен масаж може да ви бъде направен в „МБАЛ-Белене” ЕООД. Кабинетът работи, както с направления по НЗОК, така и срещу заплащане. Цените са, както следва: лечебен ...