Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Би първият звънец по Катехизис

 

Новата учебна година по катехизис бе открита на 7 октомври. Деца, родители и кетихисти се събраха в 10 часа в двора на Светилището на Бл. Евгений, където се забавляваха с игри.

След това всички се молиха, заедно с отец Павел в младежкия център. Отчето им представи и катехистите, които отведоха децата в църквата на репетиция на песните за Литургия, а енорийският ни свещеник остана да поговори с родителите.

В 11.30 часа всички заедно чествахме тържествено Св. Евхаристия, на която децата поднесоха своите дарове на олтара, а отец Павел им каза, че Исус желае малките да отидат при него.

През настоящата учебна година по катехизис децата, които се обучават, са разпределени в 7 групи.

енория „Рождение на Бл. Дева Мария”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Новите лица на Общински съвет - Бел

Прочети повече за Новите лица на Общински съвет - Белене за мандат 2015-2019 Веско Манолов (МК „Бъдеще за община Белене”) - ветеринарен техник: Признание. Аз съм в местния парламент, след като получих преференция от 165 избиратели. От Деков съм и работа...

ПРЕДСТОЯЩО

Прочети повече за ПРЕДСТОЯЩО На 24 януари (събота) от 11.30 часа в Белене официално ще бъде открита новата тренировъчна зала за борба, която се намира в блок „МВР”. _____________________________________________...