Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Би първият звънец по Катехизис

 

Новата учебна година по катехизис бе открита на 7 октомври. Деца, родители и кетихисти се събраха в 10 часа в двора на Светилището на Бл. Евгений, където се забавляваха с игри.

След това всички се молиха, заедно с отец Павел в младежкия център. Отчето им представи и катехистите, които отведоха децата в църквата на репетиция на песните за Литургия, а енорийският ни свещеник остана да поговори с родителите.

В 11.30 часа всички заедно чествахме тържествено Св. Евхаристия, на която децата поднесоха своите дарове на олтара, а отец Павел им каза, че Исус желае малките да отидат при него.

През настоящата учебна година по катехизис децата, които се обучават, са разпределени в 7 групи.

енория „Рождение на Бл. Дева Мария”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Прочети повече за С Ъ О Б Щ Е Н И Е Община Белене уведомява собствениците на жилища (апартаменти) в жилищни блокове на територията на град Белене, че във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на мн...

ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА

Прочети повече за ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА 5 МАРТ - ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ В ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА - БЕЛЕНЕ Ако Вие сте родители, които са в период на развод, предстои Ви раздяла или сте разделени, най-вероятно Ви вълнуват сле...