Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Випуск 2014 на СОУ "Димчо Дебелянов" пое по своя път

Абитуриентите от Випуск 2014 година се разделиха с училищния живот на 15 май. Денят бе празник, както за тях и близките им, така и за цялата беленска общественост.
Към абитуриентите кметът на община Белене Момчил Спасов се обърна с три съвета: да съхранят душите си; да учат, за да се развиват; и да не забравят родния край и Белене. „Уверявам ви, че общинското ръководство и администрация винаги ще ви подадат ръка и ще ви помогнем, с каквото можем! След години ще ви очакваме да се завърнете в Белене, защото както вие сега сте оптимисти за живота, така и аз съм оптимист за развитието на нашия град! Честито дипломиране! На добър час и попътен вятър!“, каза още в обръщението си към випуск 2014 кметът Момчил Спасов.
В обедните часове на 15 май в местно заведение се състоя и традиционната среща на ръководството на Община Белене с абитуриентите от града. Младите хора получиха от Кмета на общината тениска с надпис „I  Belene” (Аз обичам Белене - бел. ред.) и рекламна чаша с цифрата 50 - толкова, колкото са годините, които се навършват през 2014-та от обявяването на Белене за град.

Дунавски новини

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

"Обществени трапезарии" отново в Бе

Прочети повече за "Обществени трапезарии" отново в Белене На територията на община Белене отново стартира Национален проект „Обществени трапезарии”, който ще обхване периода 1 май - 31 декември 2013 година. Целта е да се осигури помощ и подкре...

Община Белене почете Пламен Горанов

Прочети повече за Община Белене почете Пламен Горанов Знамената пред Община Белене днес са спуснати наполовина във връзка с обявения Ден на национален траур в памет на Пламен Горанов. ...