Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Георги Първанов подари нови екипи на ФК "Гигант"

Нови представителни спортни екипи подари Георги Първанов, президент на Р България 2002 - 2012 г., на футболен клуб „Гигант” - Белене. Първанов се срещна и с жители на града в следобедните часове на 24 април в стола на Домашен социален патронаж.

Георги Първанов изрази подкрепата си към Кмета на община Белене Петър Дулев, номер 4 в листата за народни представители на „Коалиция за България” за Плевенски избирателен район. „Коалиция за България и БСП са длъжници на успешните кметове по места, които са доказали, че познават и решават местните проблеми, както и че именно те са последователни при отстояването на интересите на гражданите”, каза Първанов. Пред аудиторията той обоснова и личната си позиция, че новите инвестиции са единственият път за съживяване на икономиката, че АЕЦ „Белене” трябва да бъде рестартирана, защото това е национално-значим проект. „На фокус пред политиците трябва да са грижите за младите хора, майките, пенсионерите и хората с ниски доходи”, коментира още президентът Първанов. Той не скри и разочарованието си, че неговият последовател не е продължил каузата „Да съхраним българското”. В края на срещата Георги Първанов каза: „От тук си тръгвам зареден с положителна емоция, защото все по-рядко чувам три думи - вяра, надежда и оптимизъм, а тук те бяха изречени многократно!”

Дунавски Новини

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

19 медала за СК по борба "Класик" п

Прочети повече за 19 медала за СК по борба "Класик" през сезон 2011/2012 Спортен клуб по борба „Класик” завоюва 19 медала през състезателния сезон за 2011/2012 година. Златен медал спечели Ивелин Генчев на Държавното лично отборно първенство във Враца (м...

Спортна екипировка - дарение,получи

Прочети повече за Спортна екипировка - дарение,получи СК по борба "Класик" - Белене 21 трика, 21 анцузи, 11 борцовки и 25 тренировъчни летни екипи получи като дарение Спортният клуб по борба „Класик” - Белене от Бончук Андонов - дългогодишен журналист и фотограф, отраз...