Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

До редакцията на в-к "Дунавски новини"

Уважаема редакция,
бих искал чрез Вас да споделя с читателите нещо, което ми се случи скоро.
На 9 юни покрай оградата на СОУ „Димчо Дебелянов” намерих портфейл. В него имаше лична карта, дебитна карта, 60,00 лева и ваучери за храна. Взех портфейла и го занесох в полицията. Полицаите описаха в протокол намереното от мен. Откриха жената, на която принадлежи портмонето. Тя каза, че нищо не липсва.
Защо върнах тези неща?
Върнах ги, защото имаше доказателства на кого са те и защото Бог вижда всичко. Аз съм безработен и получавам месечна социална помощ по чл. 9 - 43,00 лв., и топъл обяд от общинската трапезария като полагам обществено-полезен труд.
Като християнин, вярващ в Бог, знам, че човек попада на подобни изкушения. Ако бях задържал намерения портфейл, щях да извърша грях и нямаше да имам покой в душата.

С уважение:
Николай Цветанов Симеонов,
град Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

РС "ПБЗН" - Белене ПРЕДУПРЕЖДАВА

Прочети повече за РС "ПБЗН" - Белене ПРЕДУПРЕЖДАВА С настъпване на отоплителния сезон се увеличават предпоставките за възникване на пожари от неизправни отоплителни и нагревателни уреди. Правилният избор, компетентният монтаж и внимателната екс...

51 години Белене град

Прочети повече за 51 години Белене град П Р О Г Р А М А 3 септември 2015 година (четвъртък) 11:00 часа Откриване на изложба „Плетива и гоблени от ръцете на Пенсионерски клуб „Надежда” 4 септември 2015 година...