Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

До редакцията на в-к "Дунавски новини"

Уважаема редакция,
бих искал чрез Вас да споделя с читателите нещо, което ми се случи скоро.
На 9 юни покрай оградата на СОУ „Димчо Дебелянов” намерих портфейл. В него имаше лична карта, дебитна карта, 60,00 лева и ваучери за храна. Взех портфейла и го занесох в полицията. Полицаите описаха в протокол намереното от мен. Откриха жената, на която принадлежи портмонето. Тя каза, че нищо не липсва.
Защо върнах тези неща?
Върнах ги, защото имаше доказателства на кого са те и защото Бог вижда всичко. Аз съм безработен и получавам месечна социална помощ по чл. 9 - 43,00 лв., и топъл обяд от общинската трапезария като полагам обществено-полезен труд.
Като християнин, вярващ в Бог, знам, че човек попада на подобни изкушения. Ако бях задържал намерения портфейл, щях да извърша грях и нямаше да имам покой в душата.

С уважение:
Николай Цветанов Симеонов,
град Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

За работата на Община Белене при сн

Прочети повече за За работата на Община Белене при снегопочистване Община Белене информира гражданите, че е проведена среща с изпълнителите по договорите за зимно поддържане и снегопочистване за сезон 2015/2016 г. Обсъдена е готовността на фирмите-изпълнители, нач...

Програма за празниците на Белене

Прочети повече за Програма за празниците на Белене П Р О Г Р А М А организаторите запазват правото си на промени по програмата 6-ти Септември 2013 г. /Петък/ 09:00 ч. /Спортна зала/ - Турнир по борба с участието на Спортните клубове &qu...