Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

До редакцията на в-к "Дунавски новини"

Уважаема редакция,
бих искал чрез Вас да споделя с читателите нещо, което ми се случи скоро.
На 9 юни покрай оградата на СОУ „Димчо Дебелянов” намерих портфейл. В него имаше лична карта, дебитна карта, 60,00 лева и ваучери за храна. Взех портфейла и го занесох в полицията. Полицаите описаха в протокол намереното от мен. Откриха жената, на която принадлежи портмонето. Тя каза, че нищо не липсва.
Защо върнах тези неща?
Върнах ги, защото имаше доказателства на кого са те и защото Бог вижда всичко. Аз съм безработен и получавам месечна социална помощ по чл. 9 - 43,00 лв., и топъл обяд от общинската трапезария като полагам обществено-полезен труд.
Като християнин, вярващ в Бог, знам, че човек попада на подобни изкушения. Ако бях задържал намерения портфейл, щях да извърша грях и нямаше да имам покой в душата.

С уважение:
Николай Цветанов Симеонов,
град Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Недоволство към медиците от Белене

Прочети повече за Недоволство към медиците от Белене Ден по-късно след като изникна табела изразяваща недоволство към "лекуващите ни" пред входа на МЦ "БелМедик" тя все още стои гордо на мястото си. Кой е авторът й и какви са моти...

През експецидиция "Персина" до прир

Прочети повече за През експецидиция "Персина" до природен парк "Персина" Към училище „Димчо Дебелянов” през 1977 година бе сформиран кръжок по защита на природата с ръководител учителката-биоложка Анка Врайкова. В следващата година с резултатите от проучвани...