Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Името на Белене прославят духовият оркестър и танцовият състав към военно формирование 28880

Военно формирование 28880 - Белене е едно от малкото в страната, което може да се похвали със собствен духов оркестър и самодеен танцов състав. Беленската публика успя да види творчеството им на 5 май, когато на площад „България” те изнесоха концерт по повод Деня на храбростта и празник на българската армия 6 май. Факт е обаче, че те имат много повече изяви в страната. Не малко постижение е участието им в предаването „Иде нашенската музика” по БНТ, излъчено на 23 май. Всичко това ме провокира да потърся командването на ВФ 28880 и поискам среща-разговор с ръководителите на духовия оркестър и танцовия състав към полка.
Благодаря за отзивчивостта на командира на ВФ 28880 - Белене полк. Росен Арабаджиев, както и на всички музиканти и танцьори!
На снимката: Самодейният танцов състав към ВФ 28880-Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Детско творчесто

Прочети повече за Детско творчесто За рубриката ни „Детско творчество” бащата на Виктория Мирославова Александрова ни изпрати нейна рисунка. Виктория е на 5 години и 8 месеца. Вече си е избрала две професии - зъболекарка...

Изложба под мотото "Ние творим

Прочети повече за Изложба под мотото "Ние творим" на учениците от СИП "Изобразително изкуство" Диана Николова, ръководител на СИП „Изобразително изкуство”: „Изложбата тази година е под мотото „Ние творим”. Тя е в стил „Еклектика” - съчетава в себе си...