Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Книгата - прозорец към света

В края на учебната година учителският колектив при ОУ „Васил Левски” - Белене реши да възнагради своите ученици, постигнали отличен успех, с нестандартна награда, а именно - платен годишен абонамент при читалищната библиотека в града ни.
Надяваме се това да вдъхнови и обогати нашите възпитаници с много нови и вълнуващи факти за света, почерпени от добрата стара книга - така достъпна, забавна и пристрастяващо интересна.
Любознателността на децата и стремежът им към нови знания са необятни. А наивното любопитство и непрестанните всестранни въпроси са характерни за най-малките. Провокирани от този факт, определихме нашите най-млади възпитаници - всички ученици от І клас, да получат тази възможност.
Идеята да възобновим интереса и да провокираме децата да потърсят един разнообразен и прекрасен свят в книгите е на Ася Борисова, възпитател на ІІІ клас при ОУ „Васил Левски”.
Децата са нашето богатство. Радваме се на техните успехи, подкрепяме ги в трудни моменти. Искаме най-доброто, за да постигнем щастливата детска усмивка, но решението може би се крие там, в книгата. Ние трябва само да го потърсим.
Ася Борисова

На снимката: Ученици от ОУ „Васил Левски” в читалищната библиотека, заедно с възпитателката Ася Борисова (вдясно) и библиотекаря Евелина Михова (вляво)

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Молебен за благоденствие и проспери

Прочети повече за Молебен за благоденствие и просперитет Църковното настоятелство при православен храм "Св. Вмч. Георги Победоносец" със съдействието на община Белене и инициативния комитет в подкрепа на "АЕЦ Белене" организират молеб...

24-ти май в Белене

Прочети повече за 24-ти май в Белене С празничен концерт от 10.00 часа на площад „България” бе отбелязан в Белене Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май. На сцената танцуваха мажореткит...