Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Коригирайте сметките си към ЧЕЗ

 

На 5 и 6 ноември 2012 година от 10.00 до 16.00 часа в сградата на Общината - Център за информация и обслужване на граждани, ще работи ПРИЕМНА за обновяване и корекция на данни на клиенти на ЧЕЗ.

В нея можете да заявите допълване или корекция на лични данни, пререгистрация, смяна на адрес и различни уточнения, с цел актуализация на информация за клиентите на дружеството.

Гражданите, които искат да посетят приемните, трябва да са титуляри по партидата, за която се заявява услугата, или да носят в себе си нотариално заверено пълномощно, издадено от титуляра.

За справка ще ви бъде необходима лична карта, както и следните документи:

1. За пререгистрация е необходим документ, доказващ правото на владеене на имота (нотариален акт, нотариално заверен договор за покупко-продажба на имота, удостоверение за наследници, договор за наем и др.);

2. За промяна (корекция на лични данни и/или адрес на потребление) е необходим документ, указващ местонахождението на имота (нотариален акт, нотариално заверен договор за покупко-продажба на имота, договор за наем, удостоверение от общинска администрация и др.)

УСЛУГИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ!

Приемната се реализира с любезното съдействие на кмета на Община Белене Петър Дулев.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Ерик Ивайлов Борозенков - лице на Д

Прочети повече за Ерик Ивайлов Борозенков - лице на Дунавски новини брой 14 За рубриката ни „Лице на броя” снимка ни изпрати Ерик Ивайлов Борозенков от Белене. Роден е на 17 януари 2005 г., зодия Козирог. За себе си Ерик сподели, че учи в Национално средно об...

Лятна ваканционна програма на Общин

Прочети повече за Лятна ваканционна програма на Общински детски комплекс Общински детски комплекс - Белене ул. „България” №50, корпус В; тел.0658/3 69 28 e-mail: d_spiridonowa@abv.bg; odkbl_1961@abv.bg Предлага В лятната ваканционна програма на...