Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Лятна ваканционна програма на Общински детски комплекс

Общински детски комплекс - Белене

ул. „България” №50, корпус В; тел.0658/3 69 28
e-mail: d_spiridonowa@abv.bg; odkbl_1961@abv.bg

Предлага

В лятната ваканционна програма на Общински детски комплекс – гр. Белене и тази година ще се открие група за целодневни занимания на деца от предучилищна възраст.
Програмата е разнообразна, има игрови и развлекателен характер, и е съобразена с възрастта на децата и зададеното за лятна работа от училищата.
Предлаганото разнообразие на дейности и груповата организация на работа дава възможност на децата да създадат нови приятелства, да открият нови възможности за изява.
Заниманията ще се провеждат всеки работен ден от 08,00ч. до 17,00ч.
На 31.05.2013г. /петък/ от 17.30ч. каним на среща в Общински детски комплекс родители, които проявяват интерес. Ще Ви запознаем с предложението ни, ще споделите мнения и съвместно ще направим програма, която да удовлетвори участниците.
Допълнителна информация може да получите на тел. 3-69-28 и в ОДК.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Фотооко

Прочети повече за Фотооко Малките градинки пред любимото читалище вече греят с нови цветове… В последния ден на юни се захванахме с труд. Седем от децата, които прекарват лятната си ваканция в Петокладенци, помогна...

Всичко, което трябва да знаеш за АЕ

Прочети повече за Всичко, което трябва да знаеш за АЕЦ Белене - задължително за всеки гражданин Тази статия ми коства изключително много. Надявам се да отделите малко време, за да се запознаете с нещата, за да не кажете после, че нямате информация. Благодаря ви! АЕЦ Белене, определ...