Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Лятна ваканционна програма на Общински детски комплекс

Общински детски комплекс - Белене

ул. „България” №50, корпус В; тел.0658/3 69 28
e-mail: d_spiridonowa@abv.bg; odkbl_1961@abv.bg

Предлага

В лятната ваканционна програма на Общински детски комплекс – гр. Белене и тази година ще се открие група за целодневни занимания на деца от предучилищна възраст.
Програмата е разнообразна, има игрови и развлекателен характер, и е съобразена с възрастта на децата и зададеното за лятна работа от училищата.
Предлаганото разнообразие на дейности и груповата организация на работа дава възможност на децата да създадат нови приятелства, да открият нови възможности за изява.
Заниманията ще се провеждат всеки работен ден от 08,00ч. до 17,00ч.
На 31.05.2013г. /петък/ от 17.30ч. каним на среща в Общински детски комплекс родители, които проявяват интерес. Ще Ви запознаем с предложението ни, ще споделите мнения и съвместно ще направим програма, която да удовлетвори участниците.
Допълнителна информация може да получите на тел. 3-69-28 и в ОДК.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

КЛУБ „НАДЕЖДА”

Прочети повече за КЛУБ „НАДЕЖДА” ПЕСНИОНЕРИТЕ ОТ КЛУБ „НАДЕЖДА” ГОСТУВАХА НА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В СВИЩОВ „Не е изкуство да остаряваш, а с достойнство да носиш старостта.” Гьоте От Пенсионерск...

СОУ "Димчо Дебелянов" пра

Прочети повече за СОУ "Димчо Дебелянов" празнува Радка Дончева-Митрикова, директор на СОУ „Димчо Дебелянов”: Стана традиция в последните години да честваме патронния празник на училището на 28 март - рождената дата на нашия патрон. Го...