Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Лятна ваканционна програма на Общински детски комплекс

Общински детски комплекс - Белене

ул. „България” №50, корпус В; тел.0658/3 69 28
e-mail: d_spiridonowa@abv.bg; odkbl_1961@abv.bg

Предлага

В лятната ваканционна програма на Общински детски комплекс – гр. Белене и тази година ще се открие група за целодневни занимания на деца от предучилищна възраст.
Програмата е разнообразна, има игрови и развлекателен характер, и е съобразена с възрастта на децата и зададеното за лятна работа от училищата.
Предлаганото разнообразие на дейности и груповата организация на работа дава възможност на децата да създадат нови приятелства, да открият нови възможности за изява.
Заниманията ще се провеждат всеки работен ден от 08,00ч. до 17,00ч.
На 31.05.2013г. /петък/ от 17.30ч. каним на среща в Общински детски комплекс родители, които проявяват интерес. Ще Ви запознаем с предложението ни, ще споделите мнения и съвместно ще направим програма, която да удовлетвори участниците.
Допълнителна информация може да получите на тел. 3-69-28 и в ОДК.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Стартира акция "Светлина" за безопа

Прочети повече за Стартира акция "Светлина" за безопасно пътуване през есенно-зимния период От  1  до 20 ноември 2012 г, включително,  в страната се организира и провежда традиционната операция на полицията “АКЦИЯ  “СВЕТЛИНА”, информират от пресслужба...

Фотооко

Прочети повече за Фотооко 18-килограмов амур улови във водите на река Дунав край Белене на 29 юли Диан Цветанов. Рибата е с дължина 112 см. Това е най-големият му улов досега, макар че в началото на месец юли отново е имал ...