Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Местни избори 2015

Уважаеми читатели,
тече предизборната кампания за Местни избори 2015. Вестник „Дунавски новини” предоставя възможност на партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети, които участват в местните избори на 25 октомври 2015 г., да публикуват предизборни материали на страниците на вестника, съгласно чл. 52, Глава трета, т. 24 на Наредба № 8 на Общински съвет - Белене за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Белене.
В тази връзка поднасяме извиненията си, че част от статии и материали, различни от предизборни, ще бъдат публикувани в по-късни броеве, но своевременно ще се популяризират в профила на ДН във Фейсбук.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Честит 1 март, читатели!

Прочети повече за Честит 1 март, читатели! Освен Баба Марта, на 1 март честваме и Деня на художествената самодейност. Както белият и червеният цвят на мартениците ни обединяват, така и любовта към изкуството обединява хора от различни възра...

Дребномащабният риболов по Дунав е

Прочети повече за Дребномащабният риболов по Дунав е традиция, а не поминък Работна среща на тема „Дребномащабен риболов в р. Дунав - състояние и бъдеще при условията на новия Закон за рибарството и аквакултурите” се проведе на 22 ноември в залата на ДПП &bdquo...