Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Момичетата от ХК"Дунав" първи на зонален финал

На 15 май в град Габрово се проведе Зонален финал по хандбал за момичета до 10 години. Отборът на ХК „Дунав” - Белене, с треньори Рафаела Врайкова и Магдалена Вълкова, се класира на І място, взе купата и златните медали. Браво на Моника Петкова, Ива Иванова, Ева Николаева, Ива-Мария Цанова, Яна Кунова, Кристияна Ченкова, Люана Кюрчева, Никол Врайкова, Ивет Илиева, Даяна Гайдарска и Божидара Войкова! Ива бе отличена за голмайстор на турнира.
През цялата състезателна година (есенен и пролетен сезони) отборът на ХК „Дунав” - Белене бе един от най-добрите в зона „Мизия”, в която се състезават седем отбора. За зоналния финал нашият отбор бе на второ място (във финала участват само първите четири). Правилата на самия турнир са, че се играе срещу останалите три отбора. За крайното класиране се взема под внимание резултатът от преките двубои. Нашият отбор победи всички при резултати: „Дунав” (Белене) - „Етър” (В. Търново) 18:6; „Дунав” (Белене) - „Ловеч” (Ловеч) 11:3; „Дунав” (Белене) - „Бъки” (Габрово) 12:7.
Честито на момичетата! Нека не спират да се стремят към най-високото отличие и да не забравят, че трябва постоянство, воля и желание!

Магдалена Вълкова,
треньор на ХК „Дунав” - Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

РУМЯНА БОГДАНОВА

Прочети повече за РУМЯНА БОГДАНОВА РУМЯНА БОГДАНОВА УЧАСТВА В „ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА” Директорът на ОУ „Васил Левски” - Белене Румяна Богданова участва в проект „Пр...

"Спаси живота на децата"

Прочети повече за "Спаси живота на децата" Във връзка с Третата глобална седмица за пътна безопасност на ООН, посветена на безопасността на децата (4-11 май 2015 г.) под мотото „Спаси живота на децата!”, ученици от Детски компле...