Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В БЕЛЕНЕ

Нова детска площадка бе открита в Белене в началото на месец август. Тя се намира в улицата, южно от „МБАЛ - Белене” - ул. „Витоша”.
„Инициатори за новата придобивка са жителите на квартала”, каза Кметът на Белене Момчил Спасов. От Общината са закупили съоръженията и са доставили пясъка, но оформлението на пясъчника, пейките, пързалката и двойната люлка са дело на дейните майки, татковци, баби и дядовци. Най-доволни са децата, които с часове играят на новата площадка.

ДН

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

СПОДЕЛЕНА РАДОСТ

Прочети повече за СПОДЕЛЕНА РАДОСТ Датата 17 май 2014 година се превърна в празник за Ивайло Цветанов Генов и Зорница Радославова Тодорова. В този ден, в 17.40 часа, се роди дъщеря им Изабел. Младата госпожица тежи 2,760 кг и е висо...

Великденски вълнения в читалището в

Прочети повече за Великденски вълнения в читалището в село Деков Както почти всяка година, така и тази, Читалище „Виделина - 1897“ - с. Деков подготви концерт по повод Великденските празници. Мероприятията бяха предхождани от предварителна подготовка...