Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В БЕЛЕНЕ

Нова детска площадка бе открита в Белене в началото на месец август. Тя се намира в улицата, южно от „МБАЛ - Белене” - ул. „Витоша”.
„Инициатори за новата придобивка са жителите на квартала”, каза Кметът на Белене Момчил Спасов. От Общината са закупили съоръженията и са доставили пясъка, но оформлението на пясъчника, пейките, пързалката и двойната люлка са дело на дейните майки, татковци, баби и дядовци. Най-доволни са децата, които с часове играят на новата площадка.

ДН

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Митко Рупов

Прочети повече за Митко Рупов Поласкан съм, че бях поканен от вестник „Дунавски новини” да отправя поздравления по случай Новата година към любителите театрали, съмишленици и приятели на театрална трупа „БелАр...

Нови успехи на ХК „Дунав"

Прочети повече за Нови успехи на ХК „Дунав" ХК „Дунав” шампион в Държавните игри на спортистите от малките селища Три състезателки от ХК „Дунав” в националния отбор на България - 12 г. момичета Ha 4 юли в град ...