Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В БЕЛЕНЕ

Нова детска площадка бе открита в Белене в началото на месец август. Тя се намира в улицата, южно от „МБАЛ - Белене” - ул. „Витоша”.
„Инициатори за новата придобивка са жителите на квартала”, каза Кметът на Белене Момчил Спасов. От Общината са закупили съоръженията и са доставили пясъка, но оформлението на пясъчника, пейките, пързалката и двойната люлка са дело на дейните майки, татковци, баби и дядовци. Най-доволни са децата, които с часове играят на новата площадка.

ДН

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

44-та лекоатлетическа щафета за куп

Прочети повече за 44-та лекоатлетическа щафета за купа За 44-ти пореден път СОУ "Димчо Дебелянов" проведе лекоатлетическа щафета за купата на своя патрон. Тя се проведе от 15.00 часа на градския стадион и в нея взеха участие над 200 ученици. ...

ЛИЦЕ НА БРОЯ

Прочети повече за ЛИЦЕ НА БРОЯ Радина Таскова Таскова е от Белене, зодия Козирог (родена е на 03.01.1995 г.). Радина завърши успешно ГЧЕ „Екзарх Йосиф I” в Ловеч и е сред седемте възпитанички на гимназията, които пол...