Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В БЕЛЕНЕ

Нова детска площадка бе открита в Белене в началото на месец август. Тя се намира в улицата, южно от „МБАЛ - Белене” - ул. „Витоша”.
„Инициатори за новата придобивка са жителите на квартала”, каза Кметът на Белене Момчил Спасов. От Общината са закупили съоръженията и са доставили пясъка, но оформлението на пясъчника, пейките, пързалката и двойната люлка са дело на дейните майки, татковци, баби и дядовци. Най-доволни са децата, които с часове играят на новата площадка.

ДН

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

„Детелина” - село Деков

Прочети повече за „Детелина” - село Деков На 26 юни членове на Общинската основна организация на хората с увреждания в град Белене участваха в преглед на художествената самодейност, която се проведе в град Червен бряг. За пореден път нашит...

ПК „НАДЕЖДА”

Прочети повече за ПК „НАДЕЖДА” Пенсионери от ПК „Надежда” - Белене вече са дипломирани специалисти по сърфиране в Интернет. Те получиха своите удостоверения за завършено обучение в началото на месец февруари. Курсъ...