Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В БЕЛЕНЕ

Нова детска площадка бе открита в Белене в началото на месец август. Тя се намира в улицата, южно от „МБАЛ - Белене” - ул. „Витоша”.
„Инициатори за новата придобивка са жителите на квартала”, каза Кметът на Белене Момчил Спасов. От Общината са закупили съоръженията и са доставили пясъка, но оформлението на пясъчника, пейките, пързалката и двойната люлка са дело на дейните майки, татковци, баби и дядовци. Най-доволни са децата, които с часове играят на новата площадка.

ДН

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

БАЛКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ

Прочети повече за БАЛКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ ИВЕЛИН АНГЕЛОВ И ЛОРЕН БОСИЛКОВ ПОКОРИХА БАЛКАНИТЕ НА БАЛКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ Три медала от изминалата Балканиада по КАРАТЕ-ДО, завоювани от представители на Карате клуб „Белен...

Проект УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ

Прочети повече за Проект УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ За втора поредна година ПГЯЕ „М. С. Кюри” работи по проект „Ученически практики”. Натрупал опит от първия етап и с повече увереност, училищният екип започна работа за успешн...