Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Накратко

Служителите на РС „ПБЗН”- Белене МОМЧИЛ ГАНЧЕВ и ЧАВДАР ПАЧУНКОВ допринесоха за първото място на отбора на РД „ПБЗН” - Плевен на Зоналното състезание по пожароприложен спорт.
В надпреварата са участвали представителните отбори на РД „ПБЗН” от Плевен, Велико Търново, Ловеч и Габрово. Отборите са били съставени от по 10 души (пожарникари), състезаващи се за бързина и сръчност в четири дисциплини. Първото място в зоналното състезание на пожарникарите от Плевенска област им осигури право на участие в републиканския преглед по пожароприложен спорт, който ще се проведе в дните 2-4 юни в град Варна.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО

Прочети повече за ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО СИЯНА ДУЛЕВА ОТ ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” С ОТЛИЧИЯ ОТ КОНКУРСИ ЗА РИСУНКА Сияна Миленова Дулева от VІІ клас на ОУ „Васил Левски” получи отличия от два национални конкурса за...

ФОТОКОНКУРС ЗА ВЛАЖНИ ЗОНИ

Прочети повече за ФОТОКОНКУРС ЗА ВЛАЖНИ ЗОНИ МЛАДЕЖКИ ФОТОКОНКУРС ЗА ВЛАЖНИ ЗОНИ 2 февруари - 2 март 2015 г. Фотоконкурс под мотото „Влажните зони са жизненоважни за нашето бъдеще! Улови това в снимка!” се провежда в период...