Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Новородени и Бебе 2013 в Белене

50 деца се родиха в Белене през 2012 година. Броят на момичетата и момчетата е почти изравнен - 26 на 24 в полза на нежния пол. Най-предпочитаното име от родителите за младите госпожици е Божидара, а за малките мъже - Ивайло и Денислав. Статистиката сочи, че новородените през изминалата година са по-малко от тези през 2011-та. Тогава децата са били 60 - 32 момичета и 28 момчета.

ПЪРВОТО БЕБЕ НА БЕЛЕНЕ ЗА 2013 г. е и първа рожба на Евгени Далвуров и Цветелина. Малката Елица е проплакала на 5 януари 2013 г. в 15.15 часа.

С пожелание да е жива и здрава, да расте щастлива, обичана и да остане в Белене, Кметът на общината Петър Дулев връчи на 25 януари 500,00 лева на щастливия татко.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Прочети повече за С Ъ О Б Щ Е Н И Е Община Белене уведомява собствениците на жилища (апартаменти) в жилищни блокове на територията на град Белене, че във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на мн...

ОЧАКВАЙТЕ В 9 БРОЙ

Прочети повече за ОЧАКВАЙТЕ В 9 БРОЙ Ден на предприемачеството и инициативност за деца от предучилищна възраст под мотото „Деца в действие сбъдват мечтите си” се състоя на 8 април в Белене. Информация и снимки за събитието...