Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Новото място за срещи: Life

Белене, бул. “България” 23А. В самия център на града се намира най-новото място за срещи - Life. Страхотен интериор, приятна музика, уютна атмосфера, усмихнати хора.

В Life ще откриете любимото на всички ароматно кафе, както и разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли. Създателите на това меню са се постарали да предложат разнообразие от мезета за всяка незабравима вечер с приятели навън.

Официалното откриване ще бъде на 21 март 2016г., когато комплименти от заведевението ще ви радват през целия ден. Заповядайте!

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

"Чисти Дунавски Общини" заседаваха

Прочети повече за "Чисти Дунавски Общини" заседаваха Управителният съвет на Регионално сдружение за управление на отпадъците „Чисти дунавски общини” проведе свое заседание на 5 февруари в конферентната зала на Община Белене. Във форума вз...

Проверяваме задълженията си за данъ

Прочети повече за Проверяваме задълженията си за данъци и осигуровки онлайн Националната агенция за приходите въведе нова електронна услуга „Справка за задължения”, като част от кампанията по въвеждане на единната сметка за плащане на данъци и осигурителни внос...