Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ОДЗ "Бодра смяна" отпразнува 10-тия рожден ден на eTwinning

С редица дейности и мероприятия децата и учителите от ОДЗ „Бодра смяна” - Белене отпразнуваха 10-тата годишнина от създаването на платформата за електронно сътрудничество eTwinning.
В ОДЗ „Бодра смяна” се проведе работна среща по eTwinning, на която главният учител Стефка Павлова запозна колегите си с участието си в годишната eTwinning-конференция в Рим - 2014 г. Всички учители получиха и рекламни материали със знака на eTwinning.
Във връзка с eTwinning-проект „Save road”, в детското заведение се проведоха и мероприятия, съвместно с РУ на МВР в град Белене: децата от подготвителните групи посетиха Районното управление и се запознаха с професията на полицая и с някои важни правила за безопасно поведение на пътя. Дейностите с РУ на МВР-Белене са във връзка с отбелязване на Третата глобална седмица за пътна безопасност на тема „Децата и безопасността на движението по пътищата”.
На 7 май се проведе Ден на отворени врати в Подготвителна група - 5 г. под мотото „Какво знае и може малкият пешеходец”.
Отново на 7 май децата от ОДЗ „Бодра смяна” отпразнуваха 10-тия рожден ден на eTwinning с пускане на балони в небето.
В Подготвителна група - 6 г. на 8 май се проведе Ден на отворени врати на тема „Безопасност на улицата”.
В детското заведение беше направена и изложба на детско творчество по темата за безопасността на движение по пътищата.

Стефка Павлова,
главен учител в ОДЗ „Бодра смяна” и eTwinning сътрудник

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

ТТ "БелАрт" представя &qu

Прочети повече за ТТ "БелАрт" представя "Суматоха" от Йордан Радичков в София За пореден път беленската театрална трупа "БелАрт" ще се представи със спектакъла "Суматоха" от Йордан Радичков но този път в София /ул. Г. С. Раковски, 127/ на Открита сцена &q...

ОУ"Васил Левски" спечели проект за

Прочети повече за ОУ"Васил Левски" спечели проект за партниране „Училището - ново пространство за партниране между специалисти, учители, ученици, родители и общност” е заглавието на проекта, който спечели ОУ „Васил Левски” по Програма &b...