Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ОДЗ "Бодра смяна" приключи успешно двугодишна работа по проект "Европа през погледа на децата"

За двегодишния си труд по проекта „Европа през погледа на децата”, екипът на ОДЗ „Бодра смяна” получи редица поздравления:
Яна Илиева, секретар на община Белене: „Удовлетворени сме, че в рамките по проекта Белене бе домакин на делегации от останалите шест страни, работили по него. Те се запознаха не само с нашите детски и учебни заведения, но и с града ни. Поздравявам г-жа Квецинска и целия екип на детското заведение за постигнатите резултати! Пожелавам ви нови успехи!”
Величка Петкова, главен учител в ОУ „Васил Левски“: „Колко много труд на педагози, администрация и хора, които не са вписани в проекта! Видях, че са създадени много иновативни педагогически практики. Опишете и споделяйте натрупания опит, колеги! Още веднъж - адмирации за огромния труд, който сте положили!”
Петър Дулев, депутат в 42-рото НС: „За мен е удоволствие да се присъединя към всички хубави думи, казани за работата по проекта. Ангажирам се да съдействам за една среща между ръководството и екипа на ОДЗ „Бодра смяна” с посланика на Литва в България, който познавам лично, предвид продължаващата работа с колегите ви от литовския град Шедува.”
Депутатът Петър Дулев изрази съпричастността си към бъдещата дейност на беленското детско заведение и като дари 100 лева, които ръководството на ОДЗ „Бодра смяна” да използва както намери за най-добре и в полза на възпитаниците си.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Проект "Обществени трапезарии" - 20

Прочети повече за Проект "Обществени трапезарии" - 2012/2013 На територията на община Белене отново стартира национален проект „Обществени трапезарии”, който ще обхване периода 1 октомври 2012 година - 30 април 2013 година. Целта е през тежкия зи...

Обучават се как да действат при изв

Прочети повече за Обучават се как да действат при извънредни ситуации   а 22 и 23 ноември в град Белене се проведе обучение по проект „Управление на извънредни ситуации, причинени от събития с опасен хидроложки, метеорологичен и природен характер&rdquo...