Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ОТКРИЙТЕ ПРИЛИКИТЕ

Беленското момче Йовко Вричев - двойник на турския артист Къванч Татлъту!
Така решили негови колеги от поп-фолк телевизията, за която работи като репортер в момента Йовко. PR-ът на медията направила колаж със снимки на двамата „заподозрени”, който публикувала на профила на Йовко във Фейсбук. Безброй харесвания и коментари, интерес от страна на сайтове, търсещи сензации, предизвика колажът.
За ДН Йовко коментира: „Приех с усмивка колажа. Аз се забавлявам с такива свежи идеи.” Скромен е и казва, че той прилика не вижда, но с помощта на фотошоп може да е 1:1 с турската звезда. Приятелите му обаче са категорични, че спокойно може да замести Къванч Татлъту на снимачната площадка. С усмивка Йовко отговаря: „На драго сърце бих изиграл една-две сцени с героинята от сериала „Забраненият плод” - Бихтер!”
Забавленията около визията на Йовко не спират. Той сподели, че в момента си пуска дълга коса и очаква от колегите си нов колаж, този път с Брад Пит.
За всички, които познават Йовко, той ще си е той - без значение как го виждат останалите! За беленчани винаги е бил любимец още от ученическите му години, когато имаше редица роли в местната училищна трупа и от обществени събития, на които бе водещ. Съгражданите му и до днес с радост приемат всяка негова телевизионна изява и успех. Йовко, забавлявай се, радвай се на живота и бъди себе си - умееш го!
Ралица Господинова,
гл. редактор на в-к „Дунавски новини”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Леко ПТП в Белене

Прочети повече за Леко ПТП в Белене Днес около 11:00 часа на кръстовището на ул. Светлин и ул. Възраждане са се сблъскали два леки автомобила съобщиха наши читатели. При инцидента няма пострадали. ...

Тид премина през Белене

Прочети повече за Тид премина през Белене   Участниците в международния Дунавски поход ТИД акостираха в Белене на 18 август към 18 часа в района на Рибарското селище. Те бяха посрещнати от заместник-кмета Милен Дулев и секретаря н...