Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ОТКРИЙТЕ ПРИЛИКИТЕ

Беленското момче Йовко Вричев - двойник на турския артист Къванч Татлъту!
Така решили негови колеги от поп-фолк телевизията, за която работи като репортер в момента Йовко. PR-ът на медията направила колаж със снимки на двамата „заподозрени”, който публикувала на профила на Йовко във Фейсбук. Безброй харесвания и коментари, интерес от страна на сайтове, търсещи сензации, предизвика колажът.
За ДН Йовко коментира: „Приех с усмивка колажа. Аз се забавлявам с такива свежи идеи.” Скромен е и казва, че той прилика не вижда, но с помощта на фотошоп може да е 1:1 с турската звезда. Приятелите му обаче са категорични, че спокойно може да замести Къванч Татлъту на снимачната площадка. С усмивка Йовко отговаря: „На драго сърце бих изиграл една-две сцени с героинята от сериала „Забраненият плод” - Бихтер!”
Забавленията около визията на Йовко не спират. Той сподели, че в момента си пуска дълга коса и очаква от колегите си нов колаж, този път с Брад Пит.
За всички, които познават Йовко, той ще си е той - без значение как го виждат останалите! За беленчани винаги е бил любимец още от ученическите му години, когато имаше редица роли в местната училищна трупа и от обществени събития, на които бе водещ. Съгражданите му и до днес с радост приемат всяка негова телевизионна изява и успех. Йовко, забавлявай се, радвай се на живота и бъди себе си - умееш го!
Ралица Господинова,
гл. редактор на в-к „Дунавски новини”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Система за предизвестяване на земет

Прочети повече за Система за предизвестяване на земетресения и в Белене До края на годината град Белене се очаква да стане част от „Дунавската трансгранична система за предизвестяване на земетресения”, създадена по проект със същото име, финансиран от Прогр...

Парад на приказните и анимационни г

Прочети повече за Парад на приказните и анимационни герои На 31.10.2012 година в град Белене библиотеката при НЧ „Христо Ботев-1892” организира Парад на приказните и анимационните герои, който беше по повод отбелязването на 120-тата годишнина ...