Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Обръщение от Момчил Спасов кмет на Община Белене (2013-2015г.)

Уважаеми беленчани,
За мен беше чест да бъда Ваш кмет през последните две години! Натрупах безценен опит и знания, научих много уроци!
Благодаря Ви за подкрепата през тези две години!
Благодаря и на Вас, колеги в общинска администрация! Заедно направихме много за Белене!
Благодаря и на всеки един, който ме подкрепи и гласува за мен на изминалите вече избори!
Резултатите са ясни - община Белене има нов кмет. Нека му пожелаем успех! Аз оставам общински съветник! Моята кауза остава Белене!
Ще продължа да помагам, без значение накъде ще тръгне моят житейски и професионален път, в община Белене да се случват хубави неща!
Благодаря Ви още веднъж! Бъдете живи и здрави и с високо вдигната глава!

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Община Белене има готовност за рабо

Прочети повече за Община Белене има готовност за работа през зимния период Във връзка с предприемане на превантивни мерки за осигуряване нормалното функциониране на пътната инфраструктура, снабдяването и услугите на населението в община Белене, днес - 19 ноември, в заседа...

Възпитаници на Училища Европа със 1

Прочети повече за Възпитаници на Училища Европа със 100% успеваемост на изпитите на Университета Кеймбридж На 25 септември Училища Европа Белене връчиха езикови сертификати на Университета Кеймбридж на свои възпитаници. За двадесета поредна година учениците на Училища Европа заслужено се сдобиха със с...