Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Община Белене има готовност за работа през зимния период

Във връзка с предприемане на превантивни мерки за осигуряване нормалното функциониране на пътната инфраструктура, снабдяването и услугите на населението в община Белене, днес - 19 ноември, в заседателната зала на Общината се проведе заседание на щаба за изпълнение на Общинския план за защита при бедствие - част „Снегонавяване и обледяване”. На него взеха участие и кметовете на населени места от общината.
На заседанието се разгледа готовността на институциите на територията на общината за работа при усложнена зимна обстановка, фирмите и техниката, която ще вземе участие в зимното почистване. Обсъден бе и начинът на работа на щаба при бедствено положение.

Митанка Митрикова,
община Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

60 години от смъртта на Блажения Ев

Прочети повече за 60 години от смъртта на Блажения Евгений Босилков Календар, посветен на годишнината от мъченичеството на Бл. Евгений Босилков (включва снимки и негови размишления), Народна Мисия в Белене, тържествена литургия, отслужена от Никополския епископ мон...

Споделена радост

Прочети повече за Споделена радост В празник се превърна датата 11 март 2015 година за семейството на Румен и Елица Гулеви - роди им се момиче. Младата госпожица се казва Андрея, висока е 51 см, тежи 3,600 кг и се появи на бял свят ...