Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Община Белене има готовност за работа през зимния период

Във връзка с предприемане на превантивни мерки за осигуряване нормалното функциониране на пътната инфраструктура, снабдяването и услугите на населението в община Белене, днес - 19 ноември, в заседателната зала на Общината се проведе заседание на щаба за изпълнение на Общинския план за защита при бедствие - част „Снегонавяване и обледяване”. На него взеха участие и кметовете на населени места от общината.
На заседанието се разгледа готовността на институциите на територията на общината за работа при усложнена зимна обстановка, фирмите и техниката, която ще вземе участие в зимното почистване. Обсъден бе и начинът на работа на щаба при бедствено положение.

Митанка Митрикова,
община Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Отец ПАОЛО КОРТЕЗИ: „Всеки де

Прочети повече за Отец ПАОЛО КОРТЕЗИ: „Всеки ден излизат от фурната близо 800 хляба. Пожелах на новия Кмет на общината да работи за цялата беленска общност” - Отец Паоло, фирмата към църквата - „ЧИКОЛА” ЕООД, участва в производството на беленския хляб. Как вървят нещата с него от октомври месец? - Да, в средата на октомври открихме тази ф...

60 години от смъртта на Блажен Евге

Прочети повече за 60 години от смъртта на Блажен Евгений Босилков На 10 ноември, събота ще бъде отбелязан празникът на Блажен Евгений Босилков. Тогава официално ще бъде открита и годината, посветена на 60-годишния юбилей от мъченическата му смърт. Тържествена...