Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Община Белене има готовност за работа през зимния период

Във връзка с предприемане на превантивни мерки за осигуряване нормалното функциониране на пътната инфраструктура, снабдяването и услугите на населението в община Белене, днес - 19 ноември, в заседателната зала на Общината се проведе заседание на щаба за изпълнение на Общинския план за защита при бедствие - част „Снегонавяване и обледяване”. На него взеха участие и кметовете на населени места от общината.
На заседанието се разгледа готовността на институциите на територията на общината за работа при усложнена зимна обстановка, фирмите и техниката, която ще вземе участие в зимното почистване. Обсъден бе и начинът на работа на щаба при бедствено положение.

Митанка Митрикова,
община Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Проект "Обществени трапезарии" - 20

Прочети повече за Проект "Обществени трапезарии" - 2012/2013 На територията на община Белене отново стартира национален проект „Обществени трапезарии”, който ще обхване периода 1 октомври 2012 година - 30 април 2013 година. Целта е през тежкия зи...

Кметът на Белене покани гражданите

Прочети повече за Кметът на Белене покани гражданите на среща Кметът на Белене г-н Петър Дулев покани гражданите на среща-разговор на 06.01.2013 (неделя) от 11:45 в зала №26 на Община Белене след изразено недоволство в социалната мрежа facebook ...