Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Община Белене има готовност за работа през зимния период

Във връзка с предприемане на превантивни мерки за осигуряване нормалното функциониране на пътната инфраструктура, снабдяването и услугите на населението в община Белене, днес - 19 ноември, в заседателната зала на Общината се проведе заседание на щаба за изпълнение на Общинския план за защита при бедствие - част „Снегонавяване и обледяване”. На него взеха участие и кметовете на населени места от общината.
На заседанието се разгледа готовността на институциите на територията на общината за работа при усложнена зимна обстановка, фирмите и техниката, която ще вземе участие в зимното почистване. Обсъден бе и начинът на работа на щаба при бедствено положение.

Митанка Митрикова,
община Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Проект по програма "Спорт за децата

Прочети повече за Проект по програма "Спорт за децата в детските градини" - 2015 За трета поредна година децата от ОДЗ „Бодра смяна” - Белене тренират футбол. Проектът е на ФК „Гигант” - Белене, а ползватели са децата от детското заведение. Треньор отнов...

Обръщение от Момчил Спасов кмет на

Прочети повече за Обръщение от Момчил Спасов кмет на Община Белене (2013-2015г.) Уважаеми беленчани, За мен беше чест да бъда Ваш кмет през последните две години! Натрупах безценен опит и знания, научих много уроци! Благодаря Ви за подкрепата през тези две години! Благода...