Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Отчетно-изборно събрание проведе СОСЗР - Белене

Общинският съвет на Съюза на офицерите и старшините от запаса (СОСЗР) - Белене проведе на 25 януари Отчетно-изборно събрание. Гости на мероприятието бяха Кметът на община Белене Петър Дулев, Началник-щаба на местното Военно формирование подп. Иван Тишков и завеждащия Военен клуб-Белене Татяна Панайотова.

Доклад за работата на Съюза през последните четири години изнесе председателя му Иван Добранчев. Той посочи както положителните страни на организацията, така също и нерешените проблеми. Като успех бе отчетено увеличаването на обхвата на запасното войнство и дейността, извършена от ръководството, по социалната защита на членовете на Съюза и техните семейства. Незабравима ще остане за всички екскурзията до местността „Крушуна” и срещата с легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков.

Като незадоволителни в доклада бяха посочени обществената изява на Съюза и организационната дейност, провеждана в дружествата по места. В последвалите изказвания по доклада бяха набелязани мерки и взети решения за подобряване дейността на СОСЗР-Белене.

На форума бе избрано и ново ръководство: Иван Добранчев, Розен Томов, Слави Пътов, Недялко Спасов, Митко Рупов, Димитър Муканов, Петър Петров, Стефан Свиленски и Иван Петков. За делегати на Областната конференция на СОСЗР, която ще се проведе през месец март в Плевен, бяха определени Иван Добранчев и Розен Томов.

Иван Добранчев, председател на Общински съвет на СОСЗР-Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Дунавски институт ще бъде създаден

Прочети повече за Дунавски институт ще бъде създаден в Белене   От началото на 2012 година Асоциацията на Дунавските общини „Дунав” работи по проект „Дунавски институт за мрежи за развитие за промотиране на чуждестранните инвестиции...

Прокуратура и ДАНС тарашат офиси на

Прочети повече за Прокуратура и ДАНС тарашат офиси на Богомил Манчев Обиските са за присвояване на милиони в областта на енергетиката Акция на прокуратурата и ДАНС се извършва в офисите на фирма на бизнесмена Богомил Манчев, съобщиха от прокуратурата. Оттам ...