Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ПРЕДСТОЯЩО

На 24 януари (събота) от 11.30 часа в Белене официално ще бъде открита новата тренировъчна зала за борба, която се намира в блок „МВР”.

_________________________________________________________________________________________

На 1 февруари (неделя) от 15.30 часа в Културен център „Евгений Босилков”, в двора на католическата църква „Рождение на Бл. Дева Мария”, ще бъдат представени новоучреденият Културен център „Евгений Босилков” и първи брой на списание „Мостове на паметта”, издание на КЦЕБ-Белене. Ще бъде прожектиран и филмът Разпнатият Балкан - „Българската църква, подложена на мъчения“. Мероприятията са по повод Деня на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим - 1 февруари.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Директно от щаба на Гражданско движ

Прочети повече за Директно от щаба на Гражданско движение "РИЛА" В щаба на Гражданско движение "РИЛА" и Инициативен комитет "Аз не се отказвам от АЕЦ Белене, а ти?" тече трескава подготовка в деня преди референдума. В очакване на журналисти о...

ЕЛЕКТРОННО ДЕЛОВОДСТВО

Прочети повече за ЕЛЕКТРОННО ДЕЛОВОДСТВО ЕЛЕКТРОННО ДЕЛОВОДСТВО ВЕЧЕ И В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА КЪМ ОБЩИНАТА Със Закона за изменение и допълнение на Административно-процесуалния кодекс, всички администрации трябва да предприемат мерки за...