Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ПРЕДСТОЯЩО

На 24 януари (събота) от 11.30 часа в Белене официално ще бъде открита новата тренировъчна зала за борба, която се намира в блок „МВР”.

_________________________________________________________________________________________

На 1 февруари (неделя) от 15.30 часа в Културен център „Евгений Босилков”, в двора на католическата църква „Рождение на Бл. Дева Мария”, ще бъдат представени новоучреденият Културен център „Евгений Босилков” и първи брой на списание „Мостове на паметта”, издание на КЦЕБ-Белене. Ще бъде прожектиран и филмът Разпнатият Балкан - „Българската църква, подложена на мъчения“. Мероприятията са по повод Деня на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим - 1 февруари.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Обединени чрез различните религии н

Прочети повече за Обединени чрез различните религии на Реюнион Това е мотото, под което премина Първата работна среща (2-9 декември 2012 г.) на представителите от всички страни (Франция, Румъния, Италия и България), участващи в Многостранно партньорство &bdquo...

Честване празника на Инженерни войс

Прочети повече за Честване празника на Инженерни войски в Белене - 2013 г. Празникът на Инженерни войски и 135 години от създаването им отбеляза днес - 13 септември, 55-и инженерен полк - Белене. Честването във Военно формирование 28880 започна в 9.30 часа с тържествено с...