Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ПРЕДСТОЯЩО

На 24 януари (събота) от 11.30 часа в Белене официално ще бъде открита новата тренировъчна зала за борба, която се намира в блок „МВР”.

_________________________________________________________________________________________

На 1 февруари (неделя) от 15.30 часа в Културен център „Евгений Босилков”, в двора на католическата църква „Рождение на Бл. Дева Мария”, ще бъдат представени новоучреденият Културен център „Евгений Босилков” и първи брой на списание „Мостове на паметта”, издание на КЦЕБ-Белене. Ще бъде прожектиран и филмът Разпнатият Балкан - „Българската църква, подложена на мъчения“. Мероприятията са по повод Деня на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим - 1 февруари.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Водата е живот

Прочети повече за Водата е живот Във връзка с отбелязването на Световен ден на водата - 22 март, по проект „Мониторинг на качеството на факторите на околната среда в трансграничната област Олт-Белене”, ученици от ОУ &b...

60 години от смъртта на Блажения Ев

Прочети повече за 60 години от смъртта на Блажения Евгений Босилков Календар, посветен на годишнината от мъченичеството на Бл. Евгений Босилков (включва снимки и негови размишления), Народна Мисия в Белене, тържествена литургия, отслужена от Никополския епископ мон...