Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Петър Дулев "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 г.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 година присъди Управителният съвет на сдружение "Общинска мрежа за енергийна ефективност ЕкоЕнергия" на Петър Дулев. Кметът на община Белене е един от основателите на ЕкоЕнергия през 1997 година. От 2008 до 2010 година е председател на УС на сдружението, а от 2006-та е и негов член.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" се учредява по примера на европейската мрежа за енергийна ефективност Енерджи-Ситес, на която ЕкоЕнергия е колективен член. То се присъжда еднократно за обществено признати заслуги в утвърждаването и разпространяването на идеите на енергийната ефективност и за приноси за утвърждаването на мрежата й в осъществяването на програми и проекти за енергийна ефективност в съответната община.

Дунавски Новини

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Кандидатът на АБВ за кмет на община

Прочети повече за Кандидатът на АБВ за кмет на община Белене Красимир Грунчев Красимир Грунчев гласува в 10.40 часа в VІІ секционна избирателна комисия, разположена в СОУ „Димчо Дебелянов”. Придружаваха го съпругата му и двете му дъщери. „Гласувах за промян...

ДЕН НА САМОУПРАВЛЕНИЕ

Прочети повече за ДЕН НА САМОУПРАВЛЕНИЕ ДЕН НА САМОУПРАВЛЕНИЕ В ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” „Герой е този, който разбира отговорността, която поема със своята свобода.” Боб Дилън Точно такива герои бяха ученицит...