Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Петър Дулев "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 г.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 година присъди Управителният съвет на сдружение "Общинска мрежа за енергийна ефективност ЕкоЕнергия" на Петър Дулев. Кметът на община Белене е един от основателите на ЕкоЕнергия през 1997 година. От 2008 до 2010 година е председател на УС на сдружението, а от 2006-та е и негов член.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" се учредява по примера на европейската мрежа за енергийна ефективност Енерджи-Ситес, на която ЕкоЕнергия е колективен член. То се присъжда еднократно за обществено признати заслуги в утвърждаването и разпространяването на идеите на енергийната ефективност и за приноси за утвърждаването на мрежата й в осъществяването на програми и проекти за енергийна ефективност в съответната община.

Дунавски Новини

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Нов протест в Белене - 19.02.2013 о

Прочети повече за Нов протест в Белене - 19.02.2013 от 11:00 ч. След като ЧЕЗ отказаха да обяснят на гражданите в Белене на какво се дължат високите им сметки за ток каним всички граждани имащи възможност да присъстват утре, 19 Февруари от 11:00 часа пред сград...

5 години формация "Персина"

Прочети повече за 5 години формация "Персина" Четирима самодейци от НЧ „Христо Ботев-1892” като на шега се събраха да попеят и спонтанно се роди идеята за вокална група. Така се сформира формация „Персина”, която още от...