Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Петър Дулев "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 г.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 година присъди Управителният съвет на сдружение "Общинска мрежа за енергийна ефективност ЕкоЕнергия" на Петър Дулев. Кметът на община Белене е един от основателите на ЕкоЕнергия през 1997 година. От 2008 до 2010 година е председател на УС на сдружението, а от 2006-та е и негов член.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" се учредява по примера на европейската мрежа за енергийна ефективност Енерджи-Ситес, на която ЕкоЕнергия е колективен член. То се присъжда еднократно за обществено признати заслуги в утвърждаването и разпространяването на идеите на енергийната ефективност и за приноси за утвърждаването на мрежата й в осъществяването на програми и проекти за енергийна ефективност в съответната община.

Дунавски Новини

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Митинг на гражданско сдружение &quo

Прочети повече за Митинг на гражданско сдружение "РИЛА" Гражданско движение "РИЛА - Референдума - Истина и Легална Алтернатива" е подсигурило още три автобуса за събота 17.11.2012 год., които ще тръгнат в 07, 00 часа от спирката пред сградата ...

Четирима кандидати за кмет на Общин

Прочети повече за Четирима кандидати за кмет на Община Белене Четирима са кандидатите, които ще участват в частичния избор за кмет на Община Белене, област Плевен, на 29 Септември 2013 г. Това са /по поредността в бюлетината/: Милен Павлов Дулев - изд...