Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Петър Дулев "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 г.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" за 2013 година присъди Управителният съвет на сдружение "Общинска мрежа за енергийна ефективност ЕкоЕнергия" на Петър Дулев. Кметът на община Белене е един от основателите на ЕкоЕнергия през 1997 година. От 2008 до 2010 година е председател на УС на сдружението, а от 2006-та е и негов член.

Почетното звание "Посланик на енергийната ефективност" се учредява по примера на европейската мрежа за енергийна ефективност Енерджи-Ситес, на която ЕкоЕнергия е колективен член. То се присъжда еднократно за обществено признати заслуги в утвърждаването и разпространяването на идеите на енергийната ефективност и за приноси за утвърждаването на мрежата й в осъществяването на програми и проекти за енергийна ефективност в съответната община.

Дунавски Новини

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Здравна беседа се проведе в библиот

Прочети повече за Здравна беседа се проведе в библиотеката в Белене Здравна беседа в помощ на младите майки се проведе днес в библиотеката към беленското читалище. Д-р Юлия Фичева разясни на майките най-честите проблеми, с които се сблъскват по време на отглеждан...

ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА

Прочети повече за ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА ПОВИШАВАТ КВАЛИФИКАЦИЯТА НА ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ На 20.01.2015 г. в Община Белене стартира обучениe по „Практически английски език, съгласно Общата европейска езикова рамка”. Дейност...