Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Похвали

ДО
РЕДАКЦИЯТА
НА ОБЩИНСКИЯ ВЕСТНИК
НА БЕЛЕНЕ
„ДУНАВСКИ НОВИНИ”

УВАЖАЕМА РЕДАКЦИЯ,

Чрез Вас се обръщам към Кмета Момчил Спасов, ръководството на Община Белене, общинските съветници и всички жители на Белене, за да честитя 51-вата годишнина от обявяването на населеното Ви място за град.
Белене е познато в Плевенска област, в страната, а и в чужбина. Беленчани сте сърдечни, гостоприемни и трудолюбиви. Не веднъж сме се радвали на Ваши успехи. Похвален е и стремежът на ръководството на Общината Ви да подобрява условията на живот. Някои от нещата, с които трябва да се гордеете, са детските и учебни заведения, читалището, медицинския център и болница, спортните бази, излаза на града Ви към река Дунав, уникалния в страната Природен парк „Персина”.
Пред Белене има бъдеще и възможности за развитие. Това зависи основно от всички Вас, които живеете в този град, защото най-добре познавате проблемите и потребностите си. Бъдете единни и отстоявайте позициите си! В мое лице имате съюзник и приятел, както неведнъж съм доказвал през годините като народен представител от Плевенска област.
Празнувайте, веселете се и нека растат годините на Белене като град! Честит празник!

С уважение:
Васил Антонов,
депутат в 43-то Народно събрание — с Васил Антонов.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Честита нова година!

Прочети повече за Честита нова година! Успешна и щастлива да е 2013 година на всеки един от Вас! Нека тя бъде по-добра от отминалата! Нека сбъдне поне част от мечтите Ви! Нека след 12 месеца я изпратим с усмивки и удовлетворение! От...

Център за обществена подкрепа-Белен

Прочети повече за Център за обществена подкрепа-Белене навърши една година Една година от създаването си отбеляза Центърът за обществена подкрепа - Белене на 22 юни. Сред гостите на празника бяха Кметът на община Белене Момчил Спасов и общински служители, директорът на Ре...