Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Променена автобусна линия Белене - Плевен

Автобусите, обслужващи транспортната схема на общината, от град Белене за град Плевен в Петък и Неделя ще преминават през село Новачене, както следва:
Петък - 17.15 часа - гр. Белене - с. НОВАЧЕНЕ - гр. Плевен
Неделя - 16.45 часа гр. Плевен - с. НОВАЧЕНЕ - гр. Белене
Промяната е направена след писмо от директора на ПГЯЕ „Мария Скл.Кюри” – инж. Мая Гъркова, до Кмета на Белене - Петър Дулев, с цел осигуряване на безопасно придвижване на децата от община Никопол, учащи се в професионалната гимназия в града. Новостите в автобусната линия Белене – Плевен е съгласувана с Кметовете на община Никопол и село Новачене и се въвежда от 19 октомври (петък).

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Променена автобусна линия Белене -

Прочети повече за Променена автобусна линия Белене - Плевен Автобусите, обслужващи транспортната схема на общината, от град Белене за град Плевен в Петък и Неделя ще преминават през село Новачене, както следва: Петък - 17.15 часа - гр. Белене - с. НОВАЧЕН...

Разписание на автобусните линии обс

Прочети повече за Разписание на автобусните линии обслужващи община Белене ЗА град Плевен ОТ град Плевен 07.10 през Българене 10.30 през Лозица 08...