Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Променена автобусна линия Белене - Плевен

Автобусите, обслужващи транспортната схема на общината, от град Белене за град Плевен в Петък и Неделя ще преминават през село Новачене, както следва:
Петък - 17.15 часа - гр. Белене - с. НОВАЧЕНЕ - гр. Плевен
Неделя - 16.45 часа гр. Плевен - с. НОВАЧЕНЕ - гр. Белене
Промяната е направена след писмо от директора на ПГЯЕ „Мария Скл.Кюри” – инж. Мая Гъркова, до Кмета на Белене - Петър Дулев, с цел осигуряване на безопасно придвижване на децата от община Никопол, учащи се в професионалната гимназия в града. Новостите в автобусната линия Белене – Плевен е съгласувана с Кметовете на община Никопол и село Новачене и се въвежда от 19 октомври (петък).

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Разписание на автобусните линии обс

Прочети повече за Разписание на автобусните линии обслужващи община Белене ЗА град Плевен ОТ град Плевен 07.10 през Българене 10.30 през Лозица 08...

Променена автобусна линия Белене -

Прочети повече за Променена автобусна линия Белене - Плевен Автобусите, обслужващи транспортната схема на общината, от град Белене за град Плевен в Петък и Неделя ще преминават през село Новачене, както следва: Петък - 17.15 часа - гр. Белене - с. НОВАЧЕН...