Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Радка Дончева: Честит първи учебен ден!

Скъпи ученици,
уважаеми учители и служители от СОУ „Димчо Дебелянов”,
честит първи учебен ден! Нека Новата 2015/2016 учебна година е много спорна, много успешна за всички ни! Честит празник и на Вас, родители, които поверявате децата си на нас - колектива на СОУ „Димчо Дебелянов”! Знайте, че Вашите деца са и наши, а Вие сте част от екипа ни и разчитаме на Вашата помощ, подкрепа и съдействие!
Чрез общинския вестник на Белене „Дунавски новини” отправям пожелания за ползотворна учебна 2015/2016 година на всички колеги в общината и на всички ученици!

Радка Дончева-Митрикова,
директор на СОУ „Димчо Дебелянов”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

50 години любов!

Прочети повече за 50 години любов! 14 двойки от Белене отпразнуваха 50 години граждански брак на 15 септември от 18.00 часа в Обреден дом. Събитието бе организирано от Община Белене. Участниците в Златната сватба бяха семействат...

Над 70 милиона лева европейски пари

Прочети повече за Над 70 милиона лева европейски пари за Община Белене до 2012 година - Г-н Спасов, по кои оперативни програми работи в момента Община Белене? - Знаете, че има седем оперативни програми. Общините могат да бъдат ползватели на средства по четири от тях. Община Беле...