Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Росица Златева с награда "Неофит Рилски"

Нашата колежка Росица Златева бе номинирана за почетната награда „Неофит Рилски” на Министерството на образованието и науката и на 25 май я получи в министерството в София. Наградата е за високи постижения в професионалната работа и по повод 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.
Г-жа Златева е вторият учител от нашето детско заведение, получил тази почетна Грамота. През 2008 г. директорът Елка Арнаудова получи същото почетно отличие за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета.
Гордеем се с постиженията на г-жа Златева!

Елка Арнаудова,
директор на ОДЗ „Знаме на мира”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Накратко

Прочети повече за Накратко Учителката ЕМИЛИЯ ЧОРАНОВА от ОДЗ „Бодра смяна” - Белене се класира на трето място в категория „Мултимедийни продукти”. Темата на продукта на г-жа Чоранова е „Числото ...

Бюст-паметник на Димчо Дебелянов бе

Прочети повече за Бюст-паметник на Димчо Дебелянов бе открит в Белене Бюст-паметник на един от най-нежните лирици в българската литература Димчо Дебелянов бе открит в двора на училището, което носи неговото име в Белене. Събитието бе днес, когато се навършват 126 год...