Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

СПОРТ В ОДЗ

В ОДЗ „Знаме на мира” продължават дейностите по програма „Спорт за децата в детските градини”, чийто изпълнител е Хандбален клуб „Дунав” - Белене. Спортните занимания се провеждат два пъти седмично в три възрастови групи. Спортният специалист г-жа Магдалена Вълкова се стреми да приобщи децата не само към мини-хандбала, но и към физическите упражнения и спортните игри.
През месец ноември бяха закупени спортни уреди и пособия, които ще подпомогнат спортните занимания на децата и развитието на двигателните им качества. Осигурени бяха уреди за балансиране, за бягане, провиране, за общораздвижващи физически упражнения и хандбални топки за игра.
Нашите деца обичат спорта и с желание се включват в спортните игри.
Елка Арнаудова,
директор на ОДЗ „Знаме на мира”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

БЯЛА ВРАНА

Прочети повече за БЯЛА ВРАНА О, колко много хора, колко дни, но ти не спираш - измъчен си от тази недостатъчност и търсиш коя звезда е точно семето на чудото? В какво е сигурен, се питаш, най-разсеяният, направил си гл...

Проект МЛАДЕЖТА И НАУКАТА

Прочети повече за Проект МЛАДЕЖТА И НАУКАТА СИМОНА КОВАЧЕВА ОТ ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” УЧАСТВА В ПРОЕКТ „МЛАДЕЖТА И НАУКАТА” По покана на фондация „Миню Балкански” в периода 17-21 юни Симона Ковачева - уч...