Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

СПОРТ В ОДЗ

В ОДЗ „Знаме на мира” продължават дейностите по програма „Спорт за децата в детските градини”, чийто изпълнител е Хандбален клуб „Дунав” - Белене. Спортните занимания се провеждат два пъти седмично в три възрастови групи. Спортният специалист г-жа Магдалена Вълкова се стреми да приобщи децата не само към мини-хандбала, но и към физическите упражнения и спортните игри.
През месец ноември бяха закупени спортни уреди и пособия, които ще подпомогнат спортните занимания на децата и развитието на двигателните им качества. Осигурени бяха уреди за балансиране, за бягане, провиране, за общораздвижващи физически упражнения и хандбални топки за игра.
Нашите деца обичат спорта и с желание се включват в спортните игри.
Елка Арнаудова,
директор на ОДЗ „Знаме на мира”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

ГОСТУВАНЕ

Прочети повече за ГОСТУВАНЕ НЕОЧАКВАНО ПРИЯТНО ГОСТУВАНЕ В ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” На неочаквано посещение в ОУ „Васил Левски” на 22 октомври бе Ирина Василевна Харинова - директор на Езиково училище № ...

НАЦИОНАЛНА КУПА ПО КАРАТЕ

Прочети повече за НАЦИОНАЛНА КУПА ПО КАРАТЕ 5 МЕДАЛА ОТ НАЦИОНАЛНА КУПА ПО КАРАТЕ Отново успехи за Карате Клуб „Белене“, този път от Национална купа за всички възрасти в гр. Добрич. Над 400 каратеки взеха участие в първенств...