Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

СПОРТ В ОДЗ

В ОДЗ „Знаме на мира” продължават дейностите по програма „Спорт за децата в детските градини”, чийто изпълнител е Хандбален клуб „Дунав” - Белене. Спортните занимания се провеждат два пъти седмично в три възрастови групи. Спортният специалист г-жа Магдалена Вълкова се стреми да приобщи децата не само към мини-хандбала, но и към физическите упражнения и спортните игри.
През месец ноември бяха закупени спортни уреди и пособия, които ще подпомогнат спортните занимания на децата и развитието на двигателните им качества. Осигурени бяха уреди за балансиране, за бягане, провиране, за общораздвижващи физически упражнения и хандбални топки за игра.
Нашите деца обичат спорта и с желание се включват в спортните игри.
Елка Арнаудова,
директор на ОДЗ „Знаме на мира”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Наградиха победителите в конкурса "

Прочети повече за Наградиха победителите в конкурса "Пожарникар на годината" Инспектор Анатоли Любенов Минчев - инструктор V ст. в „ДПК, П и ПД” на РСПБЗН-Белене, категория „Г-I ст.” е подгласник в направление „Превенция”, осъществяващи п...

УЧИЛИЩА ЕВРОПА

Прочети повече за УЧИЛИЩА ЕВРОПА ВЪЗПИТАНИЦИ НА УЧИЛИЩА ЕВРОПА ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА СЪС СЕРТИФИКАТИ НА УНИВЕРСИТЕТА КЕЙМБРИДЖ На 12 септември Училища ЕВРОПА - Белене връчиха езикови сертификати на Университета Кеймбридж на сво...