Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Световен ден на влажните зони - 2-ри февруари

Всяка година на 2 февруари се отбелязва Световния ден на влажните зони. По традиция и тази година Природен парк "Персина", част от Изпълнителна агенция по горите, като територия, която включва едно от най-големите Рамсарски места в България, а именно комплекс „Беленски острови” организира мероприятие за отбелязване на празника. Събитието ще се състои на 2 февруари (неделя) в посетителския център на Парка.
Световния ден на влажните зони ще премине под мотото "Влажните зони и земеделието: партньори за растеж". 2014 година е Годината на семейното земеделско стопанство. Събитието е част от изпълнението на проект "Устройство и управление на ПП "Персина", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма „Околна среда 2007-2013", Договор DIR - 5113326 - C - 003/10.07.2012.

Дружество по ЗЗД "Геософт ЕООД и ИД Принт ООД"

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Общински детски комплекс с програма

Прочети повече за Общински детски комплекс с програма за пролетната ваканция Програма на Общински детски комплекс за пролетната ваканция 31.03.2014 - 04.04.2014 г. Ден Час Събитие Понеделник 31 март 10:...

ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

Прочети повече за ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ 3 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ на Общинската основна организация на хората с увреждания - Белене от града и населените места към общината, ЧЕСТИТ ПРА...