Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Световен ден на влажните зони - 2-ри февруари

Всяка година на 2 февруари се отбелязва Световния ден на влажните зони. По традиция и тази година Природен парк "Персина", част от Изпълнителна агенция по горите, като територия, която включва едно от най-големите Рамсарски места в България, а именно комплекс „Беленски острови” организира мероприятие за отбелязване на празника. Събитието ще се състои на 2 февруари (неделя) в посетителския център на Парка.
Световния ден на влажните зони ще премине под мотото "Влажните зони и земеделието: партньори за растеж". 2014 година е Годината на семейното земеделско стопанство. Събитието е част от изпълнението на проект "Устройство и управление на ПП "Персина", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма „Околна среда 2007-2013", Договор DIR - 5113326 - C - 003/10.07.2012.

Дружество по ЗЗД "Геософт ЕООД и ИД Принт ООД"

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Нови кофи за боклук в Община Белене

Прочети повече за Нови кофи за боклук в Община Белене Уважаеми съграждани, Община Белене въведе в експлоатация нови пластмасови еднофамилни кофи за отпадъци на ул. „Фердинанд Дечев”, ул. „Кирил и Методий”, ул. „Гео Милев&...

НЧ "Възраждане 1924" - с. Бяла вода

Прочети повече за НЧ "Възраждане 1924" - с. Бяла вода: "Честит ден на самодееца" Честит Ден на самодееца на всички, които празнуват и се включват в нелесната, но сърцата читалищна и културна дейност! От името на НЧ „Възраждане 1924” - с. Бяла вода благодаря на всичк...