Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Съобщение на "Дунавски новини" за изборите

Общински вестник „Дунавски новини” информира всички партии, коалиции и инициативни комитети, които ще вземат участие в произвеждането на избори за членове на Европейски парламент от Република България на 25 май 2014 година, че предоставя възможност за публикуване на предизборни материали на страниците на брой 10, който ще излезе от печат на 15 май. Съгласно чл. 52, раздел Г, т. 24 на Наредба № 8 на Общински съвет-Белене за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Белене, тарифата е следната:

За публикации на предизборни материали
на кв. см 1,00 лв.
на страница 80,00 лв.

Предизборните материали следва да се подадат в срок до 9 май на главния редактор на „Дунавски новини” Ралица Господинова чрез електронната поща на вестника (e-mail: dunavskinovini@gmail.com) или на лични съобщения в профила на ДН в социалната мрежа Фейсбук (www.facebook.com/dunavskinovini).
Заплащането се извършва на касата на Община Белене. По финансови въпроси, моля, обръщайте се към г-жа Мая Терзиева - гл. счетоводител на Община Белене.

Ралица Господинова,
гл. редактор на вестник „Дунавски новини”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Ще има референдум ЗА АЕЦ "Белене"

Прочети повече за Ще има референдум ЗА АЕЦ "Белене" Юли, 2012 година...  Със скандиране „АЕЦ БЕЛЕНЕ!” в първия ден на месец юли десетки жители на града посрещнаха пред входа на Втората атомна електроцентрала депутатите от „Коа...

Новите лица на Общински съвет - Бел

Прочети повече за Новите лица на Общински съвет - Белене за мандат 2015-2019 Веско Манолов (МК „Бъдеще за община Белене”) - ветеринарен техник: Признание. Аз съм в местния парламент, след като получих преференция от 165 избиратели. От Деков съм и работа...