Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Съобщение на "Дунавски новини" за изборите

Общински вестник „Дунавски новини” информира всички партии, коалиции и инициативни комитети, които ще вземат участие в произвеждането на избори за членове на Европейски парламент от Република България на 25 май 2014 година, че предоставя възможност за публикуване на предизборни материали на страниците на брой 10, който ще излезе от печат на 15 май. Съгласно чл. 52, раздел Г, т. 24 на Наредба № 8 на Общински съвет-Белене за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Белене, тарифата е следната:

За публикации на предизборни материали
на кв. см 1,00 лв.
на страница 80,00 лв.

Предизборните материали следва да се подадат в срок до 9 май на главния редактор на „Дунавски новини” Ралица Господинова чрез електронната поща на вестника (e-mail: dunavskinovini@gmail.com) или на лични съобщения в профила на ДН в социалната мрежа Фейсбук (www.facebook.com/dunavskinovini).
Заплащането се извършва на касата на Община Белене. По финансови въпроси, моля, обръщайте се към г-жа Мая Терзиева - гл. счетоводител на Община Белене.

Ралица Господинова,
гл. редактор на вестник „Дунавски новини”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Общината се среща с "Беленчани"

Прочети повече за Общината се среща с "Беленчани" Среща с участниците в група „Беленчани” на социалната мрежа Фейсбук инициира Кметът на общината Петър Дулев на 6 януари. На нея присъстваха също заместник-кметът Момчил Спасов, председа...

Обръщение на кмета на Община Белене

Прочети повече за Обръщение на кмета на Община Белене Уважаеми граждани на община Белене, Уважаема г-жо областен управител, Уважаеми кметове на кметства, Уважаеми колеги – членове на общинския съвет, служители на община Белене и гости, ...