Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Съобщение на "Дунавски новини" за изборите

Общински вестник „Дунавски новини” информира всички партии, коалиции и инициативни комитети, които ще вземат участие в произвеждането на избори за членове на Европейски парламент от Република България на 25 май 2014 година, че предоставя възможност за публикуване на предизборни материали на страниците на брой 10, който ще излезе от печат на 15 май. Съгласно чл. 52, раздел Г, т. 24 на Наредба № 8 на Общински съвет-Белене за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Белене, тарифата е следната:

За публикации на предизборни материали
на кв. см 1,00 лв.
на страница 80,00 лв.

Предизборните материали следва да се подадат в срок до 9 май на главния редактор на „Дунавски новини” Ралица Господинова чрез електронната поща на вестника (e-mail: dunavskinovini@gmail.com) или на лични съобщения в профила на ДН в социалната мрежа Фейсбук (www.facebook.com/dunavskinovini).
Заплащането се извършва на касата на Община Белене. По финансови въпроси, моля, обръщайте се към г-жа Мая Терзиева - гл. счетоводител на Община Белене.

Ралица Господинова,
гл. редактор на вестник „Дунавски новини”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Нова инициатива за АЕЦ "Белене" от

Прочети повече за Нова инициатива за АЕЦ "Белене" от кмета на крайдунавския град Петър Дулев Организиране на Международен форум около 20 януари 2013 година (дни преди датата за референдум) по темата АЕЦ „Белене”, предлага Кметът на крайдунавския град Петър Дулев. Съгласие за уч...

Всичко, което трябва да знаеш за АЕ

Прочети повече за Всичко, което трябва да знаеш за АЕЦ Белене - задължително за всеки гражданин Тази статия ми коства изключително много. Надявам се да отделите малко време, за да се запознаете с нещата, за да не кажете после, че нямате информация. Благодаря ви! АЕЦ Белене, определ...