Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Съобщение на "Дунавски новини" за изборите

Общински вестник „Дунавски новини” информира всички партии, коалиции и инициативни комитети, които ще вземат участие в произвеждането на избори за членове на Европейски парламент от Република България на 25 май 2014 година, че предоставя възможност за публикуване на предизборни материали на страниците на брой 10, който ще излезе от печат на 15 май. Съгласно чл. 52, раздел Г, т. 24 на Наредба № 8 на Общински съвет-Белене за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Белене, тарифата е следната:

За публикации на предизборни материали
на кв. см 1,00 лв.
на страница 80,00 лв.

Предизборните материали следва да се подадат в срок до 9 май на главния редактор на „Дунавски новини” Ралица Господинова чрез електронната поща на вестника (e-mail: dunavskinovini@gmail.com) или на лични съобщения в профила на ДН в социалната мрежа Фейсбук (www.facebook.com/dunavskinovini).
Заплащането се извършва на касата на Община Белене. По финансови въпроси, моля, обръщайте се към г-жа Мая Терзиева - гл. счетоводител на Община Белене.

Ралица Господинова,
гл. редактор на вестник „Дунавски новини”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Белене избра "Коалиция за България"

Прочети повече за Белене избра "Коалиция за България" 57,6% е избирателната активност в община Белене на отминалите предсрочни избори за народни представители за 42-ро Народно събрание на Република България, които се проведоха на 12 май. От имащите 9 ...

Митинг на гражданско сдружение &quo

Прочети повече за Митинг на гражданско сдружение "РИЛА" Гражданско движение "РИЛА - Референдума - Истина и Легална Алтернатива" е подсигурило още три автобуса за събота 17.11.2012 год., които ще тръгнат в 07, 00 часа от спирката пред сградата ...