Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Съобщение на "Дунавски новини" за изборите

Общински вестник „Дунавски новини” информира всички партии, коалиции и инициативни комитети, които ще вземат участие в произвеждането на избори за членове на Европейски парламент от Република България на 25 май 2014 година, че предоставя възможност за публикуване на предизборни материали на страниците на брой 10, който ще излезе от печат на 15 май. Съгласно чл. 52, раздел Г, т. 24 на Наредба № 8 на Общински съвет-Белене за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Белене, тарифата е следната:

За публикации на предизборни материали
на кв. см 1,00 лв.
на страница 80,00 лв.

Предизборните материали следва да се подадат в срок до 9 май на главния редактор на „Дунавски новини” Ралица Господинова чрез електронната поща на вестника (e-mail: dunavskinovini@gmail.com) или на лични съобщения в профила на ДН в социалната мрежа Фейсбук (www.facebook.com/dunavskinovini).
Заплащането се извършва на касата на Община Белене. По финансови въпроси, моля, обръщайте се към г-жа Мая Терзиева - гл. счетоводител на Община Белене.

Ралица Господинова,
гл. редактор на вестник „Дунавски новини”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Парламентарни избори 2013

Прочети повече за Парламентарни избори 2013 На 12 май 2013 година ще се проведат избори за 42-ро Народно събрание на Република България. Изборният ден ще започне в 7.00 часа и ще продължи до 20.00 часа. Ако има хара пред избирателните секции...

Карта пази Белене от наводнения

Прочети повече за Карта пази Белене от наводнения Карта на заливаемите и опасни зони от наводнения в 19 държави, които са във водосбора на река Дунав, е изработена по проект „DANUBE FLOODRISK” (Оценка на риска от наводнения на заливаем...