Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ

Във връзка със стартиралата Национална програма за саниране на многофамилни жилищни сгради, Ви призовавам да ускорите свикванията на Общи събрания на собствениците и подаването на заявление за кандидатстване за финансиране по Програмата.
При затруднения в установяване и откриване на собствениците на апартаменти и други обекти в блоковете или техни наследници и роднини, както ипри наличие на ведомствени апартаменти на НЕК, МО, МВР и др., Ви предлагам да се обръщате за съдействие и помощ към екипа на общинската администрация.
С цел стимулиране на процеса, при нужда и по Ваша покана, аз лично като Кмет на общината, както и колегите от общинска администрация, сме готови да присъстваме на общите събрания или да участваме в организирани специални срещи по входове и блокове за доизясняване на спорни въпроси. По всяко време можете да ни потърсите и в сградата на Общината.
СКЪПИ БЕЛЕНЧАНИ,
Имаме изключителната и реална възможност да превърнем блоковете, в които живеем, в по-здрави конструктивно, по-енергоефективни, топли, уютни и красиви домове. И всичко това безвъзмездно, независимо от някои слухове и умишлени опити за изкривяване на истината!
За целта в условията на ограничени финансови средства по Програмата и критерий: първият печели, е необходимо да сме бързи и инициативни, за да изпреварим кандидати от другите общини! Нека заедно да се възползваме от наличната възможност!
Ако има желание от Ваша страна за нова обща среща по въпроси, свързани с условията и реда за регистриране на сдружения на собствениците и кандидатстване за безвъзмездната финансовата помощ, сме готови да организираме такава, в удобно за Вас време.
Момчил Спасов,
Кмет на община Белене

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Димитър Димитров, съдружник в &bdqu

Прочети повече за Димитър Димитров, съдружник в „Петокладенци” ЕООД: „БЕЗ РИСК НЯМА ШАМПАНСКО” Един от най-новите инвеститори на територията на община Белене е „Петокладенци” ЕООД. Дейността на дружеството е отглеждане към момента на над 30 000 пилета Дюк. Как хора от Стара Загор...

Кметът на Белене покани гражданите

Прочети повече за Кметът на Белене покани гражданите на среща Кметът на Белене г-н Петър Дулев покани гражданите на среща-разговор на 06.01.2013 (неделя) от 11:45 в зала №26 на Община Белене след изразено недоволство в социалната мрежа facebook ...