Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

УСПЕХИ ПО БОРБА В СЛИВЕН

В дните 16-17 януари в град Сливен се проведоха Държавни лични първенства по борба за момичета, кадетки и девойки. Момичета и кадетки участваха и от СК по борба „Класик” - Белене.
Трето място и бронзов медал в своята категория (38 кг, кадетки) завоюва Албена Любомирова. В същата категория пето място зае друга състезателка на СК по борба „Класик” - Анджела Господинова. Пето място при момичета, категория 62 кг, зае Нурхаят Идрисова. Достойно се представиха и другите две наши състезателки - Диана Асенова и Ивелина Искърова.
Беленското момиче Лора Петрова, в кат. 46 кг при кадетки, спечели златото и 1-во място. Лора вече е състезателка на Клуб „Илия Павлов” - В. Търново. За нея това е четвърто първо място от държавно лично първенство.
Поздравления за достойносто представяне, момичета! Бъдете здрави и упорити, за да покорявате нови върхове!
Момчил Ганчев,
треньор на СК по борба „Класик”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

КК „БЕЛЕНЕ”

Прочети повече за КК „БЕЛЕНЕ” ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯ В КК „БЕЛЕНЕ” На 5 февруари Карате клуб „Белене“ проведе изпит за ученическа степен „Кю“. Явилите се деца трябваше да демонстрира...

ЛОРЕН Е СРЕД УСПЕЛИТЕ ДЕЦА

Прочети повече за ЛОРЕН Е СРЕД УСПЕЛИТЕ ДЕЦА ЛОРЕН Е СРЕД УСПЕЛИТЕ ДЕЦА НА „ДИМИТЪР БЕРБАТОВ” Лорен Босилков от Белене е в Клуба на успелите на Фондация „Димитър Бербатов“ за 2014 година. Лорен Даниелов Босилков...