Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ФОТООКО

За рубриката ни „Фотооко” на електронната поща на ДН получихме следното писмо, с молба да бъде публикувано на страниците на вестника:
Близо до град Белене, в китното село Лозица, Димитър Мартинчев Крачунов или както всички го знаят чичо Митко, нашият трудолюбив, грижовен и добър баща, отдавна вече пенсионер, не спира да работи. Отглежда в двора си плодове и зеленчуци. Тази година в двора му се роди чудо тиква - около 60 кг! Не можем да й се нарадваме! Колко ли тиквеника ще се направят от нея? Татко, да си ни жив и здрав!
Лилия Крачунова и Ангел Мартинчев
 

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

"Седмица на гората 2014"

Прочети повече за "Седмица на гората 2014" "С богато наследство към отговорно бъдеще." ДЕН, ЧАС, МЯСТО СЪБИТИЕ 7 април (понеделник), 10.00 часа, беседката пред ЗМ „Кайкуша“ С грижа за гората - почистване на е...

Световен ден на влажните зони - 2-р

Прочети повече за Световен ден на влажните зони - 2-ри февруари Всяка година на 2 февруари се отбелязва Световния ден на влажните зони. По традиция и тази година Природен парк "Персина", част от Изпълнителна агенция по горите, като територия, която вк...