Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ФОТООКО

За рубриката ни „Фотооко” на електронната поща на ДН получихме следното писмо, с молба да бъде публикувано на страниците на вестника:
Близо до град Белене, в китното село Лозица, Димитър Мартинчев Крачунов или както всички го знаят чичо Митко, нашият трудолюбив, грижовен и добър баща, отдавна вече пенсионер, не спира да работи. Отглежда в двора си плодове и зеленчуци. Тази година в двора му се роди чудо тиква - около 60 кг! Не можем да й се нарадваме! Колко ли тиквеника ще се направят от нея? Татко, да си ни жив и здрав!
Лилия Крачунова и Ангел Мартинчев
 

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

ФУТБОЛ ЗА ДЕЦАТА В ОДЗ

Прочети повече за ФУТБОЛ ЗА ДЕЦАТА В ОДЗ За втора поредна година стартира проект „Футбол в ОДЗ „Бодра смяна” - Белене” по Програма „Спорт за децата в детските градини” на Министерството на младежта и сп...

Четири златни медала по карате за Б

Прочети повече за Четири златни медала по карате за Белене По случай 20-годишнината на Карате клуб „Самурай“ - гр. Добрич бе организиран турнир по карате за деца - младша възраст и кадети. Турнирът се проведе на 26 април в спортна зала „Д...