Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Честити рожби на Елеонора Маринова и Пламен Голанчев

Честити рожби на Елеонора Маринова и Пламен Голанчев! На 21 август им се родиха близначки - Мария (18.35 часа, 47 см, 2,3 кг) и Бианка (18.52 часа, 48 см, 2,5 кг). Да са им живи и здрави и много да ги радват!

Радостната вест донесе неописуеми емоции в дома ни! Всички много се радваха, най-много баба Марче. В нейния нелек живот тя не е получавала по-голям жест от този и то от снаха - едното от близначетата да е кръстено на нея - Мария! Имената се пазеха в тайна до последно и по-точно - младите криеха само от баба Мария, за да я изненадат! И успяха! Разбирайки имената на децата, тя не сдържа сълзите си от щастие!

С двете близначки домочадието ни се състои от нашите три деца, два внука, седем внучки, една правнучка и двама правнука! Ние сме богати и щастливи баба и дядо! Всички са около нас и ни обичат!

На Нора и Пламен - благодарим от сърце! Да са живи и здрави и да си гледат децата!

На всички от семейството казваме: „Обичаме ви и винаги може да разчитате на нас!”

Мария и Искър Голанчеви


 

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Лъчезара

Прочети повече за Лъчезара Честита рожба на Илияна Илиева и Емил Мончев! Радостното събитие за семейството бе точно в 18.00 часа на 24 октомври 2012 година. Лъчезара се роди 3.190 кг и 50 см. Нека расте здрава и щастлива за ...

Ивайло

Прочети повече за Ивайло Ивайло е първото дете на Виолета и Анатоли Гугучеви. Синът им се роди на 21 октомври 2012 година в 08.55 часа, 52 см, 3,570 кг. Да е здрав, бодър и засмян за радост на мама, тати и всички роднини! ...