Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Честити рожби на Елеонора Маринова и Пламен Голанчев

Честити рожби на Елеонора Маринова и Пламен Голанчев! На 21 август им се родиха близначки - Мария (18.35 часа, 47 см, 2,3 кг) и Бианка (18.52 часа, 48 см, 2,5 кг). Да са им живи и здрави и много да ги радват!

Радостната вест донесе неописуеми емоции в дома ни! Всички много се радваха, най-много баба Марче. В нейния нелек живот тя не е получавала по-голям жест от този и то от снаха - едното от близначетата да е кръстено на нея - Мария! Имената се пазеха в тайна до последно и по-точно - младите криеха само от баба Мария, за да я изненадат! И успяха! Разбирайки имената на децата, тя не сдържа сълзите си от щастие!

С двете близначки домочадието ни се състои от нашите три деца, два внука, седем внучки, една правнучка и двама правнука! Ние сме богати и щастливи баба и дядо! Всички са около нас и ни обичат!

На Нора и Пламен - благодарим от сърце! Да са живи и здрави и да си гледат децата!

На всички от семейството казваме: „Обичаме ви и винаги може да разчитате на нас!”

Мария и Искър Голанчеви


 

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

СПОДЕЛЕНА РАДОСТ

Прочети повече за СПОДЕЛЕНА РАДОСТ Датата 18 ноември 2014 година се превърна в празник за семейството на Мирослав Ангелов Бонов и Сашка Михайлова Бонова - роди се второто им дете. Александър се появи на бял свят в 21.39 часа, тежи 3...

Дариа

Прочети повече за Дариа 16 януари 2013 година донесе радост в дома на Александра и Николай Николаеви. В 9.50 часа им се роди първа рожба - Дариа (2,970 кг, 49 см). Нека тя озари живота им с радост и щастие! ...