Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Честити рожби на Елеонора Маринова и Пламен Голанчев

Честити рожби на Елеонора Маринова и Пламен Голанчев! На 21 август им се родиха близначки - Мария (18.35 часа, 47 см, 2,3 кг) и Бианка (18.52 часа, 48 см, 2,5 кг). Да са им живи и здрави и много да ги радват!

Радостната вест донесе неописуеми емоции в дома ни! Всички много се радваха, най-много баба Марче. В нейния нелек живот тя не е получавала по-голям жест от този и то от снаха - едното от близначетата да е кръстено на нея - Мария! Имената се пазеха в тайна до последно и по-точно - младите криеха само от баба Мария, за да я изненадат! И успяха! Разбирайки имената на децата, тя не сдържа сълзите си от щастие!

С двете близначки домочадието ни се състои от нашите три деца, два внука, седем внучки, една правнучка и двама правнука! Ние сме богати и щастливи баба и дядо! Всички са около нас и ни обичат!

На Нора и Пламен - благодарим от сърце! Да са живи и здрави и да си гледат децата!

На всички от семейството казваме: „Обичаме ви и винаги може да разчитате на нас!”

Мария и Искър Голанчеви


 

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Емануела

Прочети повече за Емануела 27 септември 2012 година донесе радост в дома на Миглена Здравкова Врайкова-Вричева и Андрей Любенов Вричев. В 14.10 часа се роди първата им рожба - Емануела. Малката госпожица е взела първата букв...

СПОДЕЛЕНА РАДОСТ

Прочети повече за СПОДЕЛЕНА РАДОСТ Повод за радост бе датата 16 януари 2015 година за Златко Франчешков Рупов и Милена Димитрова Рупова. Роди им се второ дете. Дадоха му името Борил. Родил се е в 14.47 часа, 3,090 кг и 50 см. Борил ...