Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Годишно отчетно събрание проведе ПК "Надежда"

Годишно отчетно събрание проведе Пенсионерски клуб „Надежда” - Белене на 14 юли в стола на Домашен социален патронаж. Гости на събитието бяха Кметът на община Белене Момчил Спасов, секретарят на Общината Яна Илиева, Виолета Огнянова - областен председател на „Съюза на пенсионерите 2004” - Плевен, и Ангел Кузев - дългогодишен член на Областния съвет на „Съюза на пенсионерите 2004” - Плевен.
За председател на събранието бе избран Георги Трушков, а за протоколчик - Пенка Арнаудова. В дневния ред бяха включени четири точки. По първа точка - Отчет за дейността на ПК „Надежда” за периода 13 юли 2014 - 13 юли 2015 г. докладва Бистра Кралева - председател на Клуба. Тя посочи какво не са успели да свършат през отчетния период, както и какво са изпълнили. Втора точка бе свързана с отчет на ревизионната комисия. С него аудиторията запозна Мария Коева. Третата точка от дневния ред на събранието разкри какво планират беленските пенсионери до края на годината. Славка Митева посочи в изказването си, че ще продължат честванията на рождените и именни дни на членовете на Клуба, че подготвят среща със съпругата на поета Дамян Дамянов - Надежда Захариева, екскурзия до столицата и гостуване в „Шоуто на Слави” като публика, излет в околностите край Белене. Пенсионерите от „Надежда” ще се включат в традиционното почистване на града в началото на септември, а хорът към Клуба ще е част от концертната програма за празниците на Белене.
Ръководството и членовете на ПК „Надежда” изказаха благодарността си към Кмета Момчил Спасов и секретаря на Общината Яна Илиева, че винаги са им подавали ръка при нужда, че се включват в организираните от тях мероприятия и им оказват нужното внимание, въпреки напрегнатите им и динамични делници.
В ПК „Надежда” - Белене членуват над 100 души. Годишният членски внос е в размер на 5 лева.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

БЧК започва раздаването на помощи

Прочети повече за БЧК започва раздаването на помощи Ръководството на Община Белене уведомява гражданите, че от 10.12.2013 год. до 21.12.2013 год., Български Червен кръст – Плевен започва да раздава продукти от Интервенционните запаси на Европе...

Да помогнем на Сибел

Прочети повече за Да помогнем на Сибел Нека всички с общи усилия да помогнем Сибел отново да бъде щастлива! Тя е в четвърти клас и е много емоционална и усмихната до момента, в който не я сполетява болест, с която тя и близките й се бор...