Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ГЕОРГИ ХРИСТОВ В ПЛЕВЕН

СЕДЕМ БИСА ЗА ГЕОРГИ ХРИСТОВ В ПЛЕВЕН

До краен предел бе изпълнена залата на Драматичния театър „Иван Радоев” за концерта на Георги Христов в Плевен на 14 октомври. С него певецът стартира есенния лъч на Националното си турне - 2014 г. Публиката посрещна и изпрати на крака с пламенни аплодисменти своя любимец.
За пореден път феновете на Георги Христов останаха очаровани от безупречните му живи изпълнения, от искреността и отдадеността му. Седем биса и необятна любов между публика и изпълнител.
Георги Христов изпълни за първи път предпремиерно най-новия си сингъл „Изгарям”, който тръгна в национален ефир на Международния ден на музиката - 1 октомври. „Песента ще даде име на предстоящия му албум. Автор на музиката и аранжимента на песента е Димитър Гетов, чийто роден град е именно Плевен. Двамата музиканти имат дългогодишно успешно сътрудничество, което датира от първия голям хит на певеца, сочен и за негова визитна картичка - „Черно и бяло”, коментира ПР мениджърът на изпълнителя Габриела Руменова.
Почитателите на Георги Христов в Плевен имаха шанса да се насладят и на едни от най-големите хитове на любимия си певец, както и на още някои от новите му композиции, които не са звучали на плевенска сцена.
Галаконцертът в София е на 26 ноември в зала 1 на НДК. На него певецът ще представи новия си албум.
За читателите на вестник „Дунавски новини” Георги Христов даде автограф - „На читателите на в-к „Дунавски новини” много здраве и щастливи мигове!”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Конкурс за рисунка в Белене по пово

Прочети повече за Конкурс за рисунка в Белене по повод международния ден на земята Над половин милиард души от цял свят отбелязват на 22 април Международния ден на Земята. Ученици от град Белене вече дадоха своя принос към инициативата, която страната ни отбелязва повече от 20 го...

ФОТООКО

Прочети повече за ФОТООКО Другарска среща на набор 1964 г. (6 септември 2014 година) ...