Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ГЕОРГИ ХРИСТОВ В ПЛЕВЕН

СЕДЕМ БИСА ЗА ГЕОРГИ ХРИСТОВ В ПЛЕВЕН

До краен предел бе изпълнена залата на Драматичния театър „Иван Радоев” за концерта на Георги Христов в Плевен на 14 октомври. С него певецът стартира есенния лъч на Националното си турне - 2014 г. Публиката посрещна и изпрати на крака с пламенни аплодисменти своя любимец.
За пореден път феновете на Георги Христов останаха очаровани от безупречните му живи изпълнения, от искреността и отдадеността му. Седем биса и необятна любов между публика и изпълнител.
Георги Христов изпълни за първи път предпремиерно най-новия си сингъл „Изгарям”, който тръгна в национален ефир на Международния ден на музиката - 1 октомври. „Песента ще даде име на предстоящия му албум. Автор на музиката и аранжимента на песента е Димитър Гетов, чийто роден град е именно Плевен. Двамата музиканти имат дългогодишно успешно сътрудничество, което датира от първия голям хит на певеца, сочен и за негова визитна картичка - „Черно и бяло”, коментира ПР мениджърът на изпълнителя Габриела Руменова.
Почитателите на Георги Христов в Плевен имаха шанса да се насладят и на едни от най-големите хитове на любимия си певец, както и на още някои от новите му композиции, които не са звучали на плевенска сцена.
Галаконцертът в София е на 26 ноември в зала 1 на НДК. На него певецът ще представи новия си албум.
За читателите на вестник „Дунавски новини” Георги Христов даде автограф - „На читателите на в-к „Дунавски новини” много здраве и щастливи мигове!”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Румяна Богданова на обучение в Швец

Прочети повече за Румяна Богданова на обучение в Швеция Директорката на ОУ „Васил Левски” - гр. Белене Румяна Богданова ще участва в Европейски семинар в Швеция в периода 8-15 февруари 2014 година. Семинарът е на тема „Индивидуализиран...

НЧ „ХРИСТО БОТЕВ-1892”

Прочети повече за НЧ „ХРИСТО БОТЕВ-1892” НЧ „ХРИСТО БОТЕВ - 1892” - гр. Белене ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В ШКОЛИТЕ ПО: - ПИАНО И АКОРДЕОН с преподаватели Мариета Гъдуларова и Веселин Добрев; - НАРОДНИ ТАНЦИ с пр...