Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Гигант загуби от Етър с 1:3

След милиони псувни, клетви и нападки ето и кратък разбор на срещата между Гигант и Етър. Още в началото на мача (11-та минута)  Гигант получи ранен гол след разбъркване в наказателното поле и отсвирена дузпа. Малко по-късно в 17-тата минута отмениха гол на гостите с отсвирена засада, но 2 минути по-късно гостите поведоха с 2:0. В 24-тата минута с блестящо спасяване вратарят на Гигант Иван Николов спаси вратата си от трети гол. В 34-тата минута след като играч от Гигант бе фаулиран в центъра на терена обстановката се нажежи почти до бой с главният съдия, което доведе до жълт картон за №3 от Гигант. До края на първата част имаше още няколко нарушения в полза на двата отбора и отново с блестяща намеса вратярът на нашите спаси вратата си от трети гол в 43-тата минута. 

В 8-мата минута от второто полувреме след атака и последвало нарушение в наказателното поле извършено от вратяра на Гигант бе отсъдена втора дузпа в полза на гостите, която доведе до 3:0. След доста разкъсана игра и спорно съдийство в 32-рата минута Светослав Матеев отбеляза гол в полза на домакините и 3 минути по-късно след атака по фланга на гостите бе отсъдено нарушение в центъра на терена и №7 от Гигант получи втори жълт картон и напусна играта. В 39тата минута нашите изтърваха сериозно положение пред вратата на гостите. Мачът завърши още с едно нарушение в полза на гостите както и един жълт картон за №9 от Етър.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Беленските каратеки отново с медали

Прочети повече за Беленските каратеки отново с медали Ивелин Ангелов и Лорен Босилков (отляво-надясно) - щастливи след поредния си успех и медали С 19 участника се представи Годжу карате клуб „Алеко” на Фестивала по бойни спортове, орг...

Медали от математическо състезание

Прочети повече за Медали от математическо състезание за ОУ "Васил Левски" От 22 до 29 март се проведе дистанционен кръг на международното състезание „Математика без граници”. В него взеха участие над 7 600 ученици от 23 държави от 5 континента (Европа, Азия, ...