Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Гигант загуби от Етър с 1:3

След милиони псувни, клетви и нападки ето и кратък разбор на срещата между Гигант и Етър. Още в началото на мача (11-та минута)  Гигант получи ранен гол след разбъркване в наказателното поле и отсвирена дузпа. Малко по-късно в 17-тата минута отмениха гол на гостите с отсвирена засада, но 2 минути по-късно гостите поведоха с 2:0. В 24-тата минута с блестящо спасяване вратарят на Гигант Иван Николов спаси вратата си от трети гол. В 34-тата минута след като играч от Гигант бе фаулиран в центъра на терена обстановката се нажежи почти до бой с главният съдия, което доведе до жълт картон за №3 от Гигант. До края на първата част имаше още няколко нарушения в полза на двата отбора и отново с блестяща намеса вратярът на нашите спаси вратата си от трети гол в 43-тата минута. 

В 8-мата минута от второто полувреме след атака и последвало нарушение в наказателното поле извършено от вратяра на Гигант бе отсъдена втора дузпа в полза на гостите, която доведе до 3:0. След доста разкъсана игра и спорно съдийство в 32-рата минута Светослав Матеев отбеляза гол в полза на домакините и 3 минути по-късно след атака по фланга на гостите бе отсъдено нарушение в центъра на терена и №7 от Гигант получи втори жълт картон и напусна играта. В 39тата минута нашите изтърваха сериозно положение пред вратата на гостите. Мачът завърши още с едно нарушение в полза на гостите както и един жълт картон за №9 от Етър.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Спортна екипировка-дарение получи С

Прочети повече за Спортна екипировка-дарение получи СК „КЛАСИК”-БЕЛЕНЕ 21 трика, 21 анцузи, 11 борцовки и 25 тренировъчни летни екипи получи като дарение Спортният клуб по борба „Класик” - Белене от Бончук Андонов - дългогодишен журналист и фотограф, отраз...

2 МЕДАЛА ОТ НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО

Прочети повече за 2 МЕДАЛА ОТ НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО 2 МЕДАЛА ОТ НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ ЗА „БЕЛЕНЕ” Държавно първенство по Карате за всички възрасти е ежегодно двудневно състезание. Домакин на тазгодишното издание бе Албена,...