Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Златна сватба 2013

21 семейства, сключили граждански брак през 1963 година отново си казаха „ДА” по време на ритуала Златна сватба 2013, организиран от Община Белене. Щастливата церемония се състоя на 12 октомври от 18.00 часа на сцената на беленското читалище.
Кметът на община Белене Момчил Спасов, водещите на събитието Калинка Петкова и Павел Каракашев, както и граждани бяха свиделели на поредната семейна целувка на двойките след 50 години брак.
Юбилярите бяха поздравени от Групата за стари градски песни „Беленка” и Мъжка вокална група „Стил” с ръководител Веселин Добрев. За доброто настроение на всички допринесоха и танцьорите от ФА „Димум”.
Подробности четете в 21 брой на ДН.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

РС "ПБЗН" - Белене ПРЕДУПРЕЖДАВА

Прочети повече за РС "ПБЗН" - Белене ПРЕДУПРЕЖДАВА С настъпване на отоплителния сезон се увеличават предпоставките за възникване на пожари от неизправни отоплителни и нагревателни уреди. Правилният избор, компетентният монтаж и внимателната екс...

Честит Трети Март!

Прочети повече за Честит Трети Март! Под звуците на химна на Република България, изпълняван от духовия оркестър към Военно формирование 28880 - Белене в 10 часа, пред сградата на Община Белене, бе издигнат националният трибагреник. Кр...