Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Златна сватба 2013

21 семейства, сключили граждански брак през 1963 година отново си казаха „ДА” по време на ритуала Златна сватба 2013, организиран от Община Белене. Щастливата церемония се състоя на 12 октомври от 18.00 часа на сцената на беленското читалище.
Кметът на община Белене Момчил Спасов, водещите на събитието Калинка Петкова и Павел Каракашев, както и граждани бяха свиделели на поредната семейна целувка на двойките след 50 години брак.
Юбилярите бяха поздравени от Групата за стари градски песни „Беленка” и Мъжка вокална група „Стил” с ръководител Веселин Добрев. За доброто настроение на всички допринесоха и танцьорите от ФА „Димум”.
Подробности четете в 21 брой на ДН.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

ОЧАКВАЙТЕ В 9 БРОЙ

Прочети повече за ОЧАКВАЙТЕ В 9 БРОЙ Ден на предприемачеството и инициативност за деца от предучилищна възраст под мотото „Деца в действие сбъдват мечтите си” се състоя на 8 април в Белене. Информация и снимки за събитието...

Община Белене въвежда система за ра

Прочети повече за Община Белене въвежда система за разделно събиране на отпадъци След проведени срещи и разговори с „Екоколект” АД в края на 2013 г., Община Белене сключи договор за сътрудничество за развиване на системата за разделно събиране на отпадъците от опако...