Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Златна сватба 2013

21 семейства, сключили граждански брак през 1963 година отново си казаха „ДА” по време на ритуала Златна сватба 2013, организиран от Община Белене. Щастливата церемония се състоя на 12 октомври от 18.00 часа на сцената на беленското читалище.
Кметът на община Белене Момчил Спасов, водещите на събитието Калинка Петкова и Павел Каракашев, както и граждани бяха свиделели на поредната семейна целувка на двойките след 50 години брак.
Юбилярите бяха поздравени от Групата за стари градски песни „Беленка” и Мъжка вокална група „Стил” с ръководител Веселин Добрев. За доброто настроение на всички допринесоха и танцьорите от ФА „Димум”.
Подробности четете в 21 брой на ДН.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Гроздобер

Прочети повече за Гроздобер ЧТППК „Напредък” - с. Бяла вода обработва 500 дка лозя. От сорт „Никополски мавруд” тази година са набрани 30 тона, а от сорт „Сторгозия” - 120 тона. Продукцията...

ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА

Прочети повече за ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА ПОВИШАВАТ КВАЛИФИКАЦИЯТА НА ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ На 20.01.2015 г. в Община Белене стартира обучениe по „Практически английски език, съгласно Общата европейска езикова рамка”. Дейност...