Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Златна сватба 2013

21 семейства, сключили граждански брак през 1963 година отново си казаха „ДА” по време на ритуала Златна сватба 2013, организиран от Община Белене. Щастливата церемония се състоя на 12 октомври от 18.00 часа на сцената на беленското читалище.
Кметът на община Белене Момчил Спасов, водещите на събитието Калинка Петкова и Павел Каракашев, както и граждани бяха свиделели на поредната семейна целувка на двойките след 50 години брак.
Юбилярите бяха поздравени от Групата за стари градски песни „Беленка” и Мъжка вокална група „Стил” с ръководител Веселин Добрев. За доброто настроение на всички допринесоха и танцьорите от ФА „Димум”.
Подробности четете в 21 брой на ДН.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

БМЧК агитира за приемна грижа

Прочети повече за БМЧК агитира за приемна грижа На 11 октомври доброволците от БМЧК - Белене организираха в центъра на града „Информационна кампания по приемна грижа”. Идеята бе да се използва градското пространство, където хората се...

Заработи масажен кабинет към беленс

Прочети повече за Заработи масажен кабинет към беленската болница Мануален класически лечебен масаж може да ви бъде направен в „МБАЛ-Белене” ЕООД. Кабинетът работи, както с направления по НЗОК, така и срещу заплащане. Цените са, както следва: лечебен ...