Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Новото място за срещи: Life

Белене, бул. “България” 23А. В самия център на града се намира най-новото място за срещи - Life. Страхотен интериор, приятна музика, уютна атмосфера, усмихнати хора.

В Life ще откриете любимото на всички ароматно кафе, както и разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли. Създателите на това меню са се постарали да предложат разнообразие от мезета за всяка незабравима вечер с приятели навън.

Официалното откриване ще бъде на 21 март 2016г., когато комплименти от заведевението ще ви радват през целия ден. Заповядайте!

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Една незабравима екскурзия

Прочети повече за Една незабравима екскурзия ... Не, не беше първа екскурзия (едва ли ще бъде и последна). Но този път като че ли вълненията и незаличимите спомени от видяното и преживяното надминаха всичко. Минаха вече толкова дни, а емоциит...

В. ПЛАЧКОВ И РОДНИНИ НА АПОСТОЛА

Прочети повече за В. ПЛАЧКОВ И РОДНИНИ НА АПОСТОЛА АКТЬОРЪТ ВЕСЕЛИН ПЛАЧКОВ И РОДНИНИ НА АПОСТОЛА ГОСТУВАХА В СОУ „ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ” Среща с актьора Веселин Плачков, който изпълнява главната роля във филма на Максим Генчев „...