Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

„БЕЛМЕДИК” - БЕЛЕНЕ

Прочети повече за „БЕЛМЕДИК” - БЕЛЕНЕ Окончателно са изпълнени и въведени в експлоатация енергоефективни мерки в сградата на Медицински център „БелМедик” в град Белене на обща стойност 297 693 лв., съгласно Удостоверение за...

Беленчанка стана спортист на НСА

Прочети повече за Беленчанка стана спортист на НСА Моника Ръжгева от Белене бе наградена с отличието "Спортист на НСА" за високи постижения в спорта  ...