Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Великденски вълнения в читалището в

Прочети повече за Великденски вълнения в читалището в село Деков Както почти всяка година, така и тази, Читалище „Виделина - 1897“ - с. Деков подготви концерт по повод Великденските празници. Мероприятията бяха предхождани от предварителна подготовка...

Учителите на СОУ "Димчо Дебеля

Прочети повече за Учителите на СОУ "Димчо Дебелянов" УЧИТЕЛИТЕ НА СОУ „ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ” СЕ ОБУЧАВАХА В МОДЕЛИ НА ОБЩУВАНЕ На 28, 29 и 30 юни 2014 г. учителите от СОУ „Димчо Дебелянов” участваха в изнесено обучение, съгл...