Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Бистра Кралева

Прочети повече за Бистра Кралева Скъпи пенсионери, Честито Рождество Христово! Щастлива и благодатна Нова 2015 година! Много здраве, мир в душите Ви и повече радостни мигове тук, заедно, на тази свята, страдална земя, наречена...

Цветана Врайкова поздравява беленск

Прочети повече за Цветана Врайкова поздравява беленските самодейци 1-ви март е Денят на самодейността и на всички българи, които имат отношение към художествената изява и утвърждават този празник наравно с мартеницата, веселието и пролетта. Скъпи самодейци от бе...