Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Проект УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ

Прочети повече за Проект УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ За втора поредна година ПГЯЕ „М. С. Кюри” работи по проект „Ученически практики”. Натрупал опит от първия етап и с повече увереност, училищният екип започна работа за успешн...

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Прочети повече за ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ  ПО ПРОЕКТ „ПОДОБРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТА В ОБЩИНА БЕЛЕНЕ” На 15 август в зала № 26 на Община Белене се проведе заключ...