Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ЗА ЗЛАТНИТЕ ХАНДБАЛНИ МОМИЧЕТА

От 23 до 25 юни в град Габрово се проведоха Държавни финали по хандбал за момичета до 12 години. Отборът на ХК „Дунав“ - Белене, след като стана първи в своята група (Белене, Панагюрище, Габрово, Опака) и след двубой с втория от другата група - Велико Търново (останалите отбори: Сливница, Нови пазар, Русе) и победа, игра на третия ден от турнира на финала. Във финалната среща с отбора на ХК „Русе“ нашите момичета победиха безапелационно с 29:5 и спечелиха златните медали и купата на Държавните финали.
Голмайстор на състезанието е Мари Томова (72 гола), а най-добър състезател - Велислава Неделчева. Останалите златни момичета са Михаела Петрова, Анджела Димитрова, Лорета Радославова, Инес Гавазова, Вероника Стефанова, Ивелина Кунова, Габриела Домозинова, Ива Иванова, Преслава Дулева.
На ХК „Дунав“ остават още участие в турнира за лятото - Момин проход 13-15 юли за малките населени места и 22-26 юли в Международен турнир „Атлант“ в град Приморско.
Магдалена Вълкова,
треньор на ХК „Дунав”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Прочети повече за ЗОВ ЗА ПОМОЩ ДОБРИ ХОРА, КОЛЕГИ! ДЪЩЕРЯТА НА ЖУРНАЛИСТА О.Р. ПОДПОЛКОВНИК ЦЕНКО ВЕЛЕВ, ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА ВОЕННО ИЗДАТЕЛСТВО - НАТАЛИЯ, КОЯТО Е НА 26 ГОДИНИ, СТРАДА ОТ ОСТРА МИЕЛОИДНА ЛЕВКЕМИЯ - ЕДНА ОТ НАЙ-К...

Момчил Спасов се срещна с ученици о

Прочети повече за Момчил Спасов се срещна с ученици от ОУ "Васил Левски" Кметът на община Белене Момчил Спасов се срещна с учениците от VІІ клас на ОУ "Васил Левски" на 13 ноември. Поводът бе инициативата Ден на "Учене през целия живот" по проект NEL...