Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

ЗА ЗЛАТНИТЕ ХАНДБАЛНИ МОМИЧЕТА

От 23 до 25 юни в град Габрово се проведоха Държавни финали по хандбал за момичета до 12 години. Отборът на ХК „Дунав“ - Белене, след като стана първи в своята група (Белене, Панагюрище, Габрово, Опака) и след двубой с втория от другата група - Велико Търново (останалите отбори: Сливница, Нови пазар, Русе) и победа, игра на третия ден от турнира на финала. Във финалната среща с отбора на ХК „Русе“ нашите момичета победиха безапелационно с 29:5 и спечелиха златните медали и купата на Държавните финали.
Голмайстор на състезанието е Мари Томова (72 гола), а най-добър състезател - Велислава Неделчева. Останалите златни момичета са Михаела Петрова, Анджела Димитрова, Лорета Радославова, Инес Гавазова, Вероника Стефанова, Ивелина Кунова, Габриела Домозинова, Ива Иванова, Преслава Дулева.
На ХК „Дунав“ остават още участие в турнира за лятото - Момин проход 13-15 юли за малките населени места и 22-26 юли в Международен турнир „Атлант“ в град Приморско.
Магдалена Вълкова,
треньор на ХК „Дунав”

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Белене с коледно настроение /обнове

Прочети повече за Белене с коледно настроение /обновена/ Дървото пред сградата на читалището в Белене отново блесна в коледна украса. Деца, техните родители, баби и дядовци се бяха събрали вечерта на 6 декември на площада в града в очакване запалването н...

КОМАНДНО-ЩАБНО УЧЕНИЕ

Прочети повече за КОМАНДНО-ЩАБНО УЧЕНИЕ ПРОВЕДЕ СЕ КОМАНДНО-ЩАБНО УЧЕНИЕ „ТРИМОНЦИУМ 2014” От 10 до 15 ноември във военно формирование 44220 - Пловдив се проведе командно-щабно учение „Тримонциум 2014” с учас...