Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

"Маусчетата" от ОДЗ "Знаме на мира" - малки предприемачи

Открит урок на тема „Бизнесът в моя град” се проведе днес - 20 ноември, с децата от ІV Подготвителна група на ОДЗ „Знаме на мира”-Белене. Урокът е част от серията инициативи на Джуниър Ачийвмънт-България в рамките на Световната седмица на предприемачеството 2015 (16-22 ноември 2015 г.).
6-годишните възпитаници на беленската детска градина, под ръководството на ст. учител Галя Филипова, демонстрираха знанията си за бизнес. Представиха и основаната от тях фирма „Маусчета”. Рени Ръжгева - собственик на хранителен магазин в града, е техният бизнес-консултант.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Драматично-куклен театър "Иван

Прочети повече за Драматично-куклен театър "Иван Радоев" гостува в Белене Драматично-куклен театър "Иван Радоев" - гр. Плевен ще представи на Беленска сцена спектакълът "Предградие" по Ерик Богосян с режисьор Веселин Плачков. В ролите (по автора):...

Похвали

Прочети повече за Похвали ДО РЕДАКЦИЯТА НА ОБЩИНСКИЯ ВЕСТНИК НА БЕЛЕНЕ „ДУНАВСКИ НОВИНИ” УВАЖАЕМА РЕДАКЦИЯ, Чрез Вас се обръщам към Кмета Момчил Спасов, ръководството на Община Белене, общинските...