Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

"Маусчетата" от ОДЗ "Знаме на мира" - малки предприемачи

Открит урок на тема „Бизнесът в моя град” се проведе днес - 20 ноември, с децата от ІV Подготвителна група на ОДЗ „Знаме на мира”-Белене. Урокът е част от серията инициативи на Джуниър Ачийвмънт-България в рамките на Световната седмица на предприемачеството 2015 (16-22 ноември 2015 г.).
6-годишните възпитаници на беленската детска градина, под ръководството на ст. учител Галя Филипова, демонстрираха знанията си за бизнес. Представиха и основаната от тях фирма „Маусчета”. Рени Ръжгева - собственик на хранителен магазин в града, е техният бизнес-консултант.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Съобщение на възмутен гражданин към

Прочети повече за Съобщение на възмутен гражданин към медицинските служители Гражданин остави съобщение към медиците от Медицински център "Белмедик" недоволен от отношението към него. ...

Честита нова година!

Прочети повече за Честита нова година! Успешна и щастлива да е 2013 година на всеки един от Вас! Нека тя бъде по-добра от отминалата! Нека сбъдне поне част от мечтите Ви! Нека след 12 месеца я изпратим с усмивки и удовлетворение! От...