Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

"Маусчетата" от ОДЗ "Знаме на мира" - малки предприемачи

Открит урок на тема „Бизнесът в моя град” се проведе днес - 20 ноември, с децата от ІV Подготвителна група на ОДЗ „Знаме на мира”-Белене. Урокът е част от серията инициативи на Джуниър Ачийвмънт-България в рамките на Световната седмица на предприемачеството 2015 (16-22 ноември 2015 г.).
6-годишните възпитаници на беленската детска градина, под ръководството на ст. учител Галя Филипова, демонстрираха знанията си за бизнес. Представиха и основаната от тях фирма „Маусчета”. Рени Ръжгева - собственик на хранителен магазин в града, е техният бизнес-консултант.

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Доброто съществува не само по колед

Прочети повече за Доброто съществува не само по коледа Виолетка и Димитър Димитрови са поредното приемно семейство в Белене. От близо половин година те се грижат за Марин, който на 12 декември стана на осем месеца. Идеята да са приемни родители е на Ви...

Фотооко

Прочети повече за Фотооко Това е пространството през вход Б на блок 3/77 в Белене. Живеещите в него сами са превърнали тревните площи пред входа си в по-красиво място! Дано примерът им се последва от повече жители на града ...